לרופא- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופא- דחוף
    לירי
    21/07/2009

הייתי בייעוץ גנטי והסיכון המשוקלל הוא 1:538 שזה 99.8 שההריון תקין. יש לי עדיין 0.2 אחוז לתסמונת. הרופא שאצלו היינו אמר שההחלטה בידינו ושוב אנו חשים שאנו במעין מערבולת ואנו לא יודעים איזו החלטה עלינו לקחת. אני לא כל כך רוצה לעשות דיקור מי שפיר כי אני נורא מפחדת לאבד את התינוק, אך גם חוששת שההחלטה שלי שגויה. ע"פ הנתונים מהי המלצתך? אני נורא אשמח לקרוא את דעתך בעניין, בכדי שתעזור לי לקבל החלטה. האם זה בסדר שאחליט לא לעשות דיקור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופא- דחוף

הוספת תגובה

• לרופא

לירי
    23/07/2009

אפשר בבקשה לענות לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף.

ד``ר איילון לחמן
    23/07/2009

ללירי שלום.
    על פי משרד הבריאות ההמלצה היא מסיכון של 1:350.נכון שאת לא רחוקה מתוצאה זו. ברורים הפחדים מההפלה. יש גם לזכור שהבדיקות שבצעת הן לגבי תסמונת דאון שזהו המום הגנטי השכיח ביותר אבל מי השפיר בודקת עוד מס רב של מומים גנטיים אפשריים.ההחלטה הסופית היא שלך.ברמת העקרון אני אישית בעד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו