סטרפטקוקוס B בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סטרפטקוקוס B בשתן
    עינת
    22/07/2009

לד"ר שלום רב

אני נמצאת בשבוע 31 להריון.
    במשך כל ההריון היו חיידקים שונים בדרכי השתן, טופלתי ב-6 סוגי אנטיביוטיקה שונים. לאחרונה יה חשד לחידק פסאודומונס בשתן (ללא תסמיני דלקת) וקיבלתי פיפריל תוך-ורידי. זה גרם לעלייה גדולה בתפקודי כבד ואף אושפזתי בבית חולים למעקב בשל כך.

כעת התגלה חידק חדש מסוג סטרפטוקוקוס B בשתן (גדול מ-100,000). הבנתי שיש לקבל אנטיביוטיקה בזמן לידה על מנת למנוע הדבקת עובר. האם יש צורך לקבל אנטיביוטיקה עכשיו בשבוע 31? אני מאוד לא רוצה לקחת אנטיביוטיקה בשל תפקודי כבד מוגברים.

1. האם צריך לקחת אנטיביוטיקה ואם כן מאיזה סוג?

2. לאחרונה אני מרגישה רגישות מגב מצד שמאל. האם ייתכן שזה קשור לחידק הסטרפטוקוקוס?

תודה רבה!
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סטרפטקוקוס B בשתן

הוספת תגובה

• ד"ר-אשמח לתשובתך.

עינת
    23/07/2009

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• GBS.

ד``ר איילון לחמן
    23/07/2009

לענת שלום.
    האם נעשה בירור לגבי סיבת הדלקות החוזרות בדרכי השתן?.האנטיביוטיקה תינתן לך עי רופאך,בדרך כלל מקבוצת הפניצילינים.לגבי הרגישות בגב -חשוב להיבדק כדי לשלול פגיעה כיליתית.
    תרגישי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו