טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! אני בשבוע ה35 להריון, לפני שהריתי סבלתי מכאבי גב, ובמהלך כל ההריון סבלתי מכאבי גב. בחודש האחרון הכאבים החמירו והקרינו לי לרגל ימין כאבים נוספים, פניתי לרופא נשים שלי הוא אמר שימליץ על שמירת הריון עד הלידה ושלח אותי לאורטופד לשם המלצה נוספת לאחר שעשיתי מוניטור ולא היה סימן לצירים. שאלתי היא מה על האורטופד לרשום בכדי שביטוח לאומי יאשרו את השמירה אני כבר לא ניידת ואין לי אפשרות לנהוג בכל רגע נתון אני נתפסת ולא יכולה לזוז לפני ההריון הייתי לקוחת אטופן להחליש את הכאב ואפילו זריקות, מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר