יש סיכוי להרגיש תנועות בשבוע 14

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש סיכוי להרגיש תנועות בשבוע 14
    רוני
    22/07/2009

זהו הריון 5 שלי - אבל שני שעבר את השליש הראשון... בכל מקרה - הריון תאומים, אחד שליה אחורית ואחד קדמית. אני די קטנה והיום שאלתי את הרופא ב- א.ס. עד היכן מגיע הרחם - לדבריו קצת מעל הטבור. הרגשתי היום וגם אתמול תנועות שמרגישות ממש כמו תנועות עובר הזכורות לי מההריון עם בני (מעין גל קטן מבפנים). האם יש סיכוי שאני באמת מרגישה תנועות (הרגשתי רק פעמיים - אבל זה ממש דומה לתנועות הזכורות לי)? או שהגזמתי ממש ויש צורך להמתין עוד כמה שבועות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תנועות

ליזי
    23/07/2009

מניסוני הריון שיש גם אני הרגשתי תנועות מוקדם יחסית כל עוד את מרגישה טוב נריון תקין תהני מזה גם אם זה לא אז תדימייני שזה זה לפי דעתי האישית יכול להיות ועוד יכול להיות כי יש לך תאומים זה מגביר את התחושות שיהיה הריון תקין ולידה קלה והרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ואת

אלה
    23/07/2009

באותו שבוע, גם לי הייתה וסת אחרונה ב 1.6, שיהיה לנו בהצלחה רבה. איזה הריון זה ובת כמה את?
    רק אם את רוצה תעני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיועד לאא

אלה
    23/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנועות.

ד``ר איילון לחמן
    23/07/2009

לרוני שלום.
    אכן את צודקת כדאי להמתין עוד מס שבועות,להרגשה הבטוחה של התנועות.אגב מה החשיבות בהרגשת התנועות כעת ,מעבר לסקרנות?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

רוני
    23/07/2009

האמת שאין חשיבות של ממש (מעבר באמת לסקרנות האם אלו תנועות). מה שכן - אם אלו תנועות - אני בהחלט מרגישה ביטחון רב יותר לאחר תחושה כזו - גם אם אחת. לאור מספר הפלות בעבר - אני עדיין לא מרשה לעצמי להשתחרר מהלחץ והדאגה - למרות שבהחלט התקדמות ההריון (שבוע 13+2) מרגיעה אותי אט אט.... ואני מחכה לכל א.ס. בכיליון עיניים ובחרדה בו זמנית. תנועות זו עוד דרך הרגעה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו