מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון תאומיםכאתיה23/07/2009
אני בהריון תאומים בשבוע 14 ו 6 ימים התחלתי את ההריון במשקל 69.5 וגובה 170 אני בהריון תאומים עד היום עליתי 3 קילו ואני מרגישה שהבטן שלי גדולה יחסית לשדבוע שאני נמצאת בו.
האם העליה סבירה או יותר מדי
ראוי לציין שאני לא אוכלת הרבה ואני מאד שומרת באוכל שלי ואני אפילו לא אוכלת ארוחת ערב אלה רק משהוא קל כמו פרי אחד או ירק אחד או סלט. כי אני מפחדת שאני אשמין יותר מדי , ואני עכשיו שומרת וכבר עליתי 3 קילו
נא דעתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עליה במשקל בהריון
שרון23/07/2009יש לי תאומים בני שנה ועליתי בסה"כ 18 קילו בהריון, ילדתי בשבוע 36 ונולדו במשקלים 2 קילו פלוס מינוס כי גם אני מאד שמרתי לא לאכול הרבה. שקלתי 59 והיום 61, אז ביג דיל 2 קילו יותר, הבריאות שלהם חשובה יותר. תאכלי בריא ובכמות מספקת לשלשתכם, אחרת לא יתפתחו כמו שצריך ויוולדו קטנים, חבל סתם להיתקע בפגיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה בהריון תאומים
רוני23/07/2009ראשית כל - שיהיה בהצלחה! אני בהריון תאומים -שבוע 13+2. מצאתי בחיפושים באינטנרנט - (תכתבי הריון תאומים משקל ותמצאי כל מיני כתבות), שבהריון תאומים רצוי לעלות 1.5-2 קילו בשליש ראשון (אותו סיימת לפני יותר משבוע) ולאחר מכן כל שבוע 700 גרם - כך שנראה לפי זה שאת בסדר.חשוב אבל לאכול מספיק - שיגדלו טוב. תבדקי אפשרות לפגוש תזונאית של הריון שתעזור לך. אל תאכלי שטויות (לחם לבן - פיתות ועוגות וכן שוקולד וכאלה - בכמויות) ותקפידי על אוכל בריא - אבל מספיק - שלא תהי רעבה!! וחשוב לא להמעיט באוכל - שיהיה להם כל מה שהם צריכים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאומים.
ד``ר איילון לחמן23/07/2009לראמא שלום.
בודאי שהבטן גדולה יחסית לשבוע ההריון כי מדובר בהריון תאומים.ממליץ שתתיעצי עם דיאטטיקן לגבי האוכל כדי שרצונך לשמור על המשקל לא יפגע בהתפתחות ההריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה ד"ר.....
אא23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)