קצב הכפלת בטא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצב הכפלת בטא
    דידי
    24/07/2009

שלום רב. בהריון (שבוע 5 + 0) לאחר IVF. בבדיקת הדם 13 יום לאחר החזרת העובדים יצאה בטא 508, ויומיים לאחר מכן הייתה הבטא 1350. התבקשתי לערוך בדיקת בטא נוספת שבוע לאחר הבטא השנייה. בתאריך הבדיקה אהיה בשבוע 5 + 5. שאלתי היא: באיזה קצב אמורה הבטא לעלות בשלב זה (הבנתי שבשבוע השישי היא כבר לא מכפילה את עצמה אלא עולה לאט יותר) ומהו טווח הבטא התקין (בערך) שאני אמורה לקבל? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצב הכפלת בטא

הוספת תגובה

• בשבוע 5 + 5

ד''ר יואב פלד
    25/07/2009

עדיף כבר לעשות בדיקת סונר ואז ידעו כמה עוברים יש את מיקום ההריון ולפעמים גם דופק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה לשאלה

דידי
    25/07/2009

הרופא שלי הורה לי לעשות בשבוע 5+5 שוב בדיקת בטא ולא א.ס!!! א.ס. הוא אמר לי לעשות רק בסוף שבוע שביעי. אז אנעי חוזרת על השאלה: מה אמור להיות ערך הבטא בשלב זה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו