מתי אפשר לבצע בדיקת שתן להריון חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי אפשר לבצע בדיקת שתן להריון חוזר
    חן
    27/07/2009

שלום,
    אתחיל בפרטים יבשים: הפסקתי גלולות לפני כחודשיים על מנת להכנס להריון.
    חיכיתי לקבלת מחזור חודשי אחד אשר קיבלתיו לאחר 33 יום (אציין שמחזורי לא היה סדיר לפני שהתחלתי לקחת גלולות- כ-10 שנים בערך- מגיל 15).
    את המחזור קיבלתי ב- 22/6 כאשר חישבתי את ימי הביוץ בין מחזור 28 ל-33 יום.
    אם אני מחשבת נכון, הייתי אמורה לקבל מחזור בתאריך 24/7.
    ביצעתי בדיקת שתן בתאריך 26/7 כיומיים אחרי האיחור (כאשר השתן היה כ-3 שניות שזה פחות ממה שכתוב עעל הקופסא שצריך 10 שניות), והתוצאה היתה שלילית.
    לא קיבלתי עדיין מחזור, ואציין כי בדרך כלל אין לי גם ככה סימנים לפני מחזור כמו כאבים בחזה או בבטן- אולי רק התכווצויות קטנות בבטן שהיו לי גם ככה לפני בדיקת ההריון.
    האם אני צריכה לבצע שוב בדיקת שתן? או האם לחכות למחזור?
    במידה ואינני מקבלת מחזור בשבוע הקרוב שזה יהיה כבר מעל 40 ימי מחזור- האם אני יכולה לקחת משהו שיגרום לי מלאכותית לקבל מחזור? כיוון שאני מאוד רוצה כבר להכנס להריון בעז"ה.
    תודה רבה מראש על העזרה.....
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סבלנות ורופא

ד''ר יזהר בן שלמה
    28/07/2009

נראה שלא יקרה מאום אם תחכי שבוע ויותר, ותבצעי שוב בדיקת שתן. יחד עם זאת, מתיאורך עולה, שיתכן שגם טרם נטילת הגלולות לא בייצת באופן סדיר. יתכן שכדאי לך לפנות לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו