מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי אפשר לבצע בדיקת שתן להריון חוזרחן27/07/2009
שלום,
אתחיל בפרטים יבשים: הפסקתי גלולות לפני כחודשיים על מנת להכנס להריון.
חיכיתי לקבלת מחזור חודשי אחד אשר קיבלתיו לאחר 33 יום (אציין שמחזורי לא היה סדיר לפני שהתחלתי לקחת גלולות- כ-10 שנים בערך- מגיל 15).
את המחזור קיבלתי ב- 22/6 כאשר חישבתי את ימי הביוץ בין מחזור 28 ל-33 יום.
אם אני מחשבת נכון, הייתי אמורה לקבל מחזור בתאריך 24/7.
ביצעתי בדיקת שתן בתאריך 26/7 כיומיים אחרי האיחור (כאשר השתן היה כ-3 שניות שזה פחות ממה שכתוב עעל הקופסא שצריך 10 שניות), והתוצאה היתה שלילית.
לא קיבלתי עדיין מחזור, ואציין כי בדרך כלל אין לי גם ככה סימנים לפני מחזור כמו כאבים בחזה או בבטן- אולי רק התכווצויות קטנות בבטן שהיו לי גם ככה לפני בדיקת ההריון.
האם אני צריכה לבצע שוב בדיקת שתן? או האם לחכות למחזור?
במידה ואינני מקבלת מחזור בשבוע הקרוב שזה יהיה כבר מעל 40 ימי מחזור- האם אני יכולה לקחת משהו שיגרום לי מלאכותית לקבל מחזור? כיוון שאני מאוד רוצה כבר להכנס להריון בעז"ה.
תודה רבה מראש על העזרה.....
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות ורופא
ד''ר יזהר בן שלמה28/07/2009נראה שלא יקרה מאום אם תחכי שבוע ויותר, ותבצעי שוב בדיקת שתן. יחד עם זאת, מתיאורך עולה, שיתכן שגם טרם נטילת הגלולות לא בייצת באופן סדיר. יתכן שכדאי לך לפנות לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)