שאלה - שבוע 16

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - שבוע 16
    שירלי
    29/07/2009

אני בהריון עם תאומים שבוע 16 בלי עין רע טפו טפו טפו
    שלשום בלילה כאבה לי הבטן וגם אתמול עד הצהריים - כאבי בטן תחתונה קלים. ללא דימום.
    האם זה יכול להיות מסוכן? אין דואגת ממני. אני כל היום חושבת מה יהיה
    ביום שישי ב"ה יש סקירה מוקדמת.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה - שבוע 16

הוספת תגובה

• כאב בטן יכול

ד''ר יזהר בן שלמה
    29/07/2009

להגרם מהרבה סיבות. לו הכאב היה ממקור רחם, והייתה לו משמעות רעה, הוא היה צריך לכאוב יותר. יחד עם זאת, רק את יכולה לקבוע מתי יש צורך לגשת לרופא. אני איני יכול לומר לך לא לגשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר

שירלי
    29/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להרגיע אותך קצת... גם אני

רוני
    29/07/2009

תחילת שבוע 15 תאומים ולחוצה מאד... בכל מקרה קורה לי בימים האחרונים שבעיקר בערב ואחרי יום בו לא נחתי הרבה(למרות שאני עובדת בישיבה ובלי הרבה מאמץ פיזי), יש לי כאבים קלים בבטן תחתונה ואפילו עם דקירות קלות. לרוב אני פשוט נכנסת למיטה לנוח ואפילו הולכת לישון מוקדם יותר ואחרי מנוחה זה די נרגע. אגב, אם אני קמה מהר - אני גם מרגישה כאבים שעוברים תוך כמה שניות - נראה לי שאולי זה השרירים עם גדילת הרחם שכנראה מסיבית יותר בתאומים. בכל מקרה - תנוחי הרבה ושיהיה בהצלחה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו