טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני נמצאת בשבוע 15+2 הריון שני, עד כה שקיפות וסקר טרימסטר תקינים, אבל בסקירה נמצא מוקד אקוגני בלב העובר והדיות מוגברת של המעי, נשלחתי ליעוץ גנטי, אבל הרופא ביקש לחזור אליו אחרי שאבצע בדיקת התבחין המשולש, הבנתי שאת הבדיקה יש לבצע בין השבוע 16-18, אבל רצוי בשבוע 17. הייתי רוצה להקדים ולבצע את הבדיקה בשבוע 16, על מנת לקבת תשובות יותר מהר. האם זה באמת משנה כל כך והתוצאות עשויות לא לדייק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד