תת פעילות בבלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת פעילות בבלוטת התריס
    עדי
    29/07/2009

שלום,
    יש לי תת פעילות ואני לוקחת 4 שנים אלטרוקסין,במשך השנים העלו לי את המינון והחודשים הללו אמרו לי שאני מאוזנת ולא העלו לי את המינון.
    המינון שאני לוקחת כעת הוא כדור שלם של 70 בימי ראשון שלישי וחמישי , ובשאר אני לוקחת 50.
    השאלה שלי היא מה קורה בזמן הריון? איך אפשרי לדעת שהתינוק מקבל את מה וכמה שהוא צריך?
    האם יש סכנה? אפילו שהולכים למעקב?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת פעילות בבלוטת התריס

הוספת תגובה

• התינוק עצמאי

ד''ר יזהר בן שלמה
    29/07/2009

את הורמון התריס שלו הוא מייצר לעצמו. את צריכה את שלך, כדי שגופך יסתגל היטב להריון, אך העובר, לא ממש איכפת לו. השארי במעקב האנדוקרינולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

עדי
    29/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי

מיואשת
    29/07/2009

הרופא צודק שהתינוק עצמאי אך זה נכון רק לחודש רביעי ואילך, בשלושת החודשים הראשונים לעובר אין בלוטת תריס ולכן הוא לוקח את ההורמון מהאם ולכן מי שסובלת מתת פעילות כמוני וכמוך עושה בדיקות כל הזמן כדי לעקוב אחרי הערכים ובהתאם משנים לה את המינון אם יש צורך.
    קראתי על זה באינטרנט וגם האנדוקרינולוגית שלי אישרה את זה ולכן חשוב לאזן את פעילות הבלוטה לפני ההריון ובמהלכו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו