שאלות לגבי תזונה במהלך ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי תזונה במהלך ההריון
    מאיה
    30/07/2009

שלום רב.
    אני בהריון ראשון, שבוע 7.
    קראתי מספר מאמרים הממליצים מה לאכול וממה להמנע. אחד האיסורים הוא על בשר נא וכן על נקניקים. ברצוני לדעת אם האיסורים האלו הם כללים או שיש כללים יותר ממוקדים והאם יש להמנע מבשר נא לאורך כל ההריון וללא קשר לתוצאות בידקת הדם (בדיקת החיסונים) ? כן לגבי הנקניקים - האם האיסור הוא על כל סוגי הנקניקים או סוגים ספציפים? האם מותר לאכול נקניק מחומם? (האיסור מתייחס לנקניק כדוגמא לבשר קר).
    הסיבה שאני שואלת היא שבשר (נא) ונקניקים הם חלק מרכזי בתזונה שלי (אין לי בעיית כולסטרול) וקשה לי מאוד להתמודד עם השינוי הדרסטי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בשר נא

ד''ר יזהר בן שלמה
    30/07/2009

עלול להעביר לאשה מחלה הקרויה טוקסופלזמוזיס. אם האם נדבקת במחלה, שאיננה קשה, העובר יכול להדבק, ונגרמים לו נזקים, בעיקר במערכת העצבים המרכזית.
    נראה שתצטרכי להתמודד עם השינוי הדרסטי בהרגלי התזונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה רק יעשה לך טוב

טל
    30/07/2009

נקניקיות ובשר מעובד זה לא שיא הבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו