מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- RH שלילישני30/07/2009
סוג הדם שלי הוא B מינוס והבנתי שבשבוע 28 אם אני לא טועה אני אמורה לקבל חיסון אנטי D כדי הגוף לא ידחה את העובר ויתקוף אותו אבל הבנתי שאפשר גם לבדוק את סוג הדם של הבעל ואם הוא סוג כלשהו שאני רוצה לדעת מה הוא אז אין צורך לעשות את החיסון על אף שמעדיפים בכל מקרה לעשות למקרה שההריון לא מהבעל גם אם יש סיכוי קטן או אפסי אך אני יודעת שההריון מהבעל כי לא מדובר בטיפול שיכול להיות טעות בזרע או בעובר אז אני מעדיפה שלא לקבל חיסון אם אין בו צורך. השאלה היא באיזה סוג דם של האבא לא צריך חיסון והאם זה ב-100 אחוז שלא צריך אם לאבא יש את סוג הדם הזה מבחינת התגובה של הגוף לא מבחינת מה שנהוג לעשות כי הבנתי ששורה תחתונה זו החלטה שלי ושגם לחיסון יכולות להיות תופעות. אשמח לשמוע את כל המידע בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג דם האב
ד''ר יזהר בן שלמה30/07/2009צריך להיות שלילי גם הוא, כדי שאפשר יהיה לא לתת ANTI-D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו נושא של שני
עדי03/08/2009האם בוודאות ניתן לוותר על החיסון במידה ולשני ההורים סוג דם שלילי או שיש סיבה נוספת שלמרות שניתן לבדוק את האב מעדיפים לתת את החיסון בלי קשר לאפשרות שהאב אינו האב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם על שאלתי, אנא תשובתכם...
עדי04/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאות
ד''ר יזהר בן שלמה04/08/2009ניתן לוותר. פיתוח נוגדנים RH הוא הסיבה היחידה לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)