RH שלילי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• RH שלילי
    שני
    30/07/2009

סוג הדם שלי הוא B מינוס והבנתי שבשבוע 28 אם אני לא טועה אני אמורה לקבל חיסון אנטי D כדי הגוף לא ידחה את העובר ויתקוף אותו אבל הבנתי שאפשר גם לבדוק את סוג הדם של הבעל ואם הוא סוג כלשהו שאני רוצה לדעת מה הוא אז אין צורך לעשות את החיסון על אף שמעדיפים בכל מקרה לעשות למקרה שההריון לא מהבעל גם אם יש סיכוי קטן או אפסי אך אני יודעת שההריון מהבעל כי לא מדובר בטיפול שיכול להיות טעות בזרע או בעובר אז אני מעדיפה שלא לקבל חיסון אם אין בו צורך. השאלה היא באיזה סוג דם של האבא לא צריך חיסון והאם זה ב-100 אחוז שלא צריך אם לאבא יש את סוג הדם הזה מבחינת התגובה של הגוף לא מבחינת מה שנהוג לעשות כי הבנתי ששורה תחתונה זו החלטה שלי ושגם לחיסון יכולות להיות תופעות. אשמח לשמוע את כל המידע בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    RH שלילי

הוספת תגובה

• סוג דם האב

ד''ר יזהר בן שלמה
    30/07/2009

צריך להיות שלילי גם הוא, כדי שאפשר יהיה לא לתת ANTI-D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו נושא של שני

עדי
    03/08/2009

האם בוודאות ניתן לוותר על החיסון במידה ולשני ההורים סוג דם שלילי או שיש סיבה נוספת שלמרות שניתן לבדוק את האב מעדיפים לתת את החיסון בלי קשר לאפשרות שהאב אינו האב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם על שאלתי, אנא תשובתכם...

עדי
    04/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוודאות

ד''ר יזהר בן שלמה
    04/08/2009

ניתן לוותר. פיתוח נוגדנים RH הוא הסיבה היחידה לטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו