טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בהריון שבוע 7 ילדתי את ביתי הבכורה ב-26.11.2008 בקיסרי בחירום לאחר שלא התפתחה הלידה בפתיחה של 8 לאחר 18 שעות עם צירים רציתי לשאול מה הסיכוי ללדת בלידה רגילה? מהו הסיכון לקרע ברחם ? האם הייתי צריכה לחכות יותר בין ההריונות? ומה עלי לעשות ע"מ להעלות את סיכויי הלידה בלידה נרתקית (קורס הכנה ללידה,עישוי הפרינאום???) מוכנה לעשות כל דבר אנא עיזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ללידה לדנית אינה תלויה בשום דבר שתעשי. גורל המפגש בין עצמות האגן שלך לבין הילוד הבא שלך אינו בר חיזוי. לדעתי, לא הקדמת מדי להרות, כי בעצם אין מסקנה מוצקה בספרות לגבי המרווח האופטימלי שבין לידות לאחר ניתוח קיסרי. לא נותר לך אלא להתפלל, שבלידה הבאה הכל ילך טוב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר