דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    סוזי
    01/08/2009

תחילת הריון לאחר IVF החזרת 2 מוקפאים. לפני יומיים בטא 3758 (19 יום אחרי החזרה, ערכים ראשונים היו 111, 353) לפי חישוב שבוע 5 פלוס 5. הבוקר דימום. האם יתכן שמעיד על הפלה? או שאין סיבה לדאגה? מה לעשות? US ראשון מתוכנן ליום רביעי הקרוב... האם להמתין עד אז או שיש בדיקה לבצע, מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• אני חושבת שאת מגזימה

לונה
    01/08/2009

בשלב שלך זה תקין עד כמה שידוע לי. אני בדיוק באותו שלב שאת נמצאת בו וגם אצלי לא תמיד יש תנועות עובר רצופות. להלחץ זה נורמלי. אבל יש להלחץ ויש לעשות דברים מטורפים כמו לשקר לרופא ולנסוע לחדר מיון. את לא תוכלי להמשיך ככה עד הלידה. ומה אח"כ כשהילד יוולד? תעירי אותו כל חמש דקות כדי לבדוק שהוא בחיים? אני מציעה, לטובתך וגם לטובתו, שתרגעי קצת. אומרים שלאכול משהו מתוק גורם לעובר לזוז. אצלי זה לא הוכח אבל את יכולה לנסות אם את בפאניקה כזו. את גם יכולה לקנות מכשיר שבודק את קולות הלב של העובר. הבנתי שיש מכשירים ביתיים. למרות שלדעתי גם זו הגזמה... אבל לפחות לא קיצוני כמו לפנות לחדר מיון כל הזמן. את צריכה להיותר גועה כמה שאפשר בהריון, לקחת דברים בפרופורציות, להנות ממנו ולא להיות בפאניקה מתמדת. יש לך עוד כמה חודשים עד הלידה, אם תמשיכי ככה את תשתגעי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגובה שלי מופנת לחוסי

לונה
    01/08/2009

אני מצטערת התגובה שלי מופנת לחוסי.
    אני סבורה שלחצתי במקום הנכון. זו הפעם השניה שזה קורה. לדעתי אם מישהו מפרסם הודעה חדשה בדיוק ברגע שמישהו מנסה להגיב לזו שבראש הפורום, התגובה מופיעה לא במקום.

בכל מקרה מתנצלת. התגובה לא לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא דחוף

ד''ר יזהר בן שלמה
    01/08/2009

דמם קל בתחילת ההריון אפשרי בכ-20% מן ההריונות. המתיני לבדיקה המתוכננת. נוסף לכך, גם אם עלולה להתרחש הפלה, אין בעצם מה לעשות בשלב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו