מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה מוזרה לאחר קיום יחסי מיןמאיה02/08/2009
אז ככה בזמן האחרון (חודש) כל פעם אחרי קיום יחסי מין יש לי תופעה מוזרה...
דבר ראשון אני מרגישה כאילו כל החלק של האגן כבד לי ונוטה מטה..זאת הרגשה אגב שיש לי בזמן המחזור והדבר הבאמת מוזר הוא שיש לי כאב ברגליים,כאב כמו של בצקות (אין לי בצקות!!!!)מין עייפות ברגליים כל כמה צעדים אני מרגישה שהלכתי קילומטר.
חשוב לי לציין שיש לי את זה רק אחרי קיום יחסים!
אשמח לדעת מה פשר התופעה ואם היא מוכרת...
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה....אני ממש צריכה תשובה
מאיה03/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, אני עכשיו אחרי לידה, ובהריון
רחלי04/08/2009עצמו היתה לי תחושה שהתחילה כמה שעות לאחר קיום יחסי מין בגפיים התחתונות, באגן ובגב התחתון כאילו מושך כזה, וכבד....וככל שההריון התקדם זה הלך והחמיר עד שבסוף זה הפך לבלתי נסבל לגמרי.... אני בנוסף לזה סבלתי מכאבים ברגליים בגלל ורידים- שאלתי רופא והוא אמר שיכול להיות שהרחם לוחצת לי על כלי הדם וזה גורם לכאבים ושאולי כדאי לחפש תנוחות אחרות לקיום יחסים....תרגישי טוב. יש לך ורידים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר חדש
ד''ר יזהר בן שלמה04/08/2009משאלתך עולה, שבעבר לא חשת כך, ואילו עתה יש לך התחושות הללו. אם אינך חשה חולה באופן כללי, הדבר כנראה ילך כמו שהגיע. המתיני קמעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)