תחושה מוזרה לאחר קיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה לאחר קיום יחסי מין
    מאיה
    02/08/2009

אז ככה בזמן האחרון (חודש) כל פעם אחרי קיום יחסי מין יש לי תופעה מוזרה...

דבר ראשון אני מרגישה כאילו כל החלק של האגן כבד לי ונוטה מטה..זאת הרגשה אגב שיש לי בזמן המחזור והדבר הבאמת מוזר הוא שיש לי כאב ברגליים,כאב כמו של בצקות (אין לי בצקות!!!!)מין עייפות ברגליים כל כמה צעדים אני מרגישה שהלכתי קילומטר.

חשוב לי לציין שיש לי את זה רק אחרי קיום יחסים!

אשמח לדעת מה פשר התופעה ואם היא מוכרת...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה....אני ממש צריכה תשובה

מאיה
    03/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי, אני עכשיו אחרי לידה, ובהריון

רחלי
    04/08/2009

עצמו היתה לי תחושה שהתחילה כמה שעות לאחר קיום יחסי מין בגפיים התחתונות, באגן ובגב התחתון כאילו מושך כזה, וכבד....וככל שההריון התקדם זה הלך והחמיר עד שבסוף זה הפך לבלתי נסבל לגמרי.... אני בנוסף לזה סבלתי מכאבים ברגליים בגלל ורידים- שאלתי רופא והוא אמר שיכול להיות שהרחם לוחצת לי על כלי הדם וזה גורם לכאבים ושאולי כדאי לחפש תנוחות אחרות לקיום יחסים....תרגישי טוב. יש לך ורידים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר חדש

ד''ר יזהר בן שלמה
    04/08/2009

משאלתך עולה, שבעבר לא חשת כך, ואילו עתה יש לך התחושות הללו. אם אינך חשה חולה באופן כללי, הדבר כנראה ילך כמו שהגיע. המתיני קמעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו