שמירת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון
    פנינה
    03/08/2009

שלום רב.
    אני בת 30, הריון רביעי, שבוע 27. מלפני כשבועיים התחיל לי לחץ דם גבוה בבדיקה ראשונה בקופ"ח 143/85, ודופק מעל 100. אושפזתי למהלך לילה אחד למעקב. בדיקות הלחץ דם היו שונות בין לחץ דם תקין ללחץ דם גבוה, המקסימום היה 166/83. דופק בין 97 ל115. בבדיקה בבית המקסימום של לחץ דם היה 150/90. אני מרגישה ממש רע, חלשה, מתעייפת בקלות במשך כל היום. יש לי במהלך היום כ4,5 התקפים שבהם אני מרגישה פעימות בראש, כאבי ראש, חולשה נוראית, בעיקר בגפיים תחתונות. עשיתי איסוף שתן ל24 שעות ויצא לי 138 מ"ג חלבון.
    הרופא שלי המליץ על מנוחה ומעקב. אני בבית כבר כמעט שבועיים ולא מרגישה טוב. חשוב לי לציין כי כשהיו ימים שיצאתי מהבית או עשיתי מעט מאמץ, למחרת היה לי לחץ דם יותר גבוה והרגשתי ממש רע. כשאני במנוחה אני מרגישה מעט יותר טוב, אך עדיין לא ממש מתפקדת כרגיל.
    הרופא שלי אמר לי שאני אביא לו טפסים לשמירת הריון והוא ימלא לי אותם.
    אני חוששת שביטוח לאומי לא יאשר לי שמירת הריון, למרות המלצת הרופא שלי.
    האם לפי חוות דעתך הרפואית, מגיע לי שמירת הריון?
    אודה מאוד לחוות דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון

הוספת תגובה

• אם הרופא ימליץ אין סיבה

ד''ר יואב פלד
    03/08/2009

שבביטוח הלאומי לא יאשרו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לתגובתך המהירה

פנינה
    03/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו