שמירת הריון -שאלה דחופה בבקשה תענו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון -שאלה דחופה בבקשה תענו
    רינת
    03/08/2009

יש לי שני ילדים שהיו בריאים , עברתי 3 הפלות בשבוע 7 ולידה מילדותי כושל שבוע 40 , רחם דו קרני ,עכשיו אני בשבוע 14.2 סובלת בכאבי גב והמלצה מאורטופד למנוחה , הגשתי בקשה לביטוח לאומי לשמירת הריון הרופא רשם את ההסטוריה שלי כרגע ההריון תקין יש סיכוי שבביטוח לאומי יאשרו לי שמירת הריון רק בגלל ההסטוריה שלי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בפעם האחרונה

ד''ר יזהר בן שלמה
    04/08/2009

שיצא לי לעמוד מול הביטוח הלאומי, גיליתי, שהם לוקחים כסף הרבה יותר בקלות מאשר נותנים אותו למי שנזקק. יתכן מאד שהם יעשו בעיות.
    השאלה האמיתית היא, האם, על אף הסיפור העצוב שלך, השארות בבית באמת משפרת את סיכוייו של הריונך הנוכחי להיות תקין. מבחינת ההפלות בעבר, ההריון הנוכחי כבר עבר את המועד הקריטי. מבחינת ה"תאונה" בשבוע 40, גם בדברים השייכים לכך, ועלולים לגרום לתאונה דומה, יש דרך לטפל. איני בטוח, שהשארות בבית במשך כל ההריון, תשרת את שפיותך.
    חשבי על כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו