מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריון -שאלה דחופה בבקשה תענורינת03/08/2009
יש לי שני ילדים שהיו בריאים , עברתי 3 הפלות בשבוע 7 ולידה מילדותי כושל שבוע 40 , רחם דו קרני ,עכשיו אני בשבוע 14.2 סובלת בכאבי גב והמלצה מאורטופד למנוחה , הגשתי בקשה לביטוח לאומי לשמירת הריון הרופא רשם את ההסטוריה שלי כרגע ההריון תקין יש סיכוי שבביטוח לאומי יאשרו לי שמירת הריון רק בגלל ההסטוריה שלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בפעם האחרונה
ד''ר יזהר בן שלמה04/08/2009שיצא לי לעמוד מול הביטוח הלאומי, גיליתי, שהם לוקחים כסף הרבה יותר בקלות מאשר נותנים אותו למי שנזקק. יתכן מאד שהם יעשו בעיות.
השאלה האמיתית היא, האם, על אף הסיפור העצוב שלך, השארות בבית באמת משפרת את סיכוייו של הריונך הנוכחי להיות תקין. מבחינת ההפלות בעבר, ההריון הנוכחי כבר עבר את המועד הקריטי. מבחינת ה"תאונה" בשבוע 40, גם בדברים השייכים לכך, ועלולים לגרום לתאונה דומה, יש דרך לטפל. איני בטוח, שהשארות בבית במשך כל ההריון, תשרת את שפיותך.
חשבי על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)