שפעת החזירים, לרופא בלבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפעת החזירים, לרופא בלבד
    זיוה
    05/08/2009

היי,
    אני בהריון שבוע 20, מיום א' בעלי לא מרגיש כ"כ טוב. מעט צרידות בגרון, חום עד 37.5 , ומעיין לחץ בחזה נראה כמו במקום של הספינקטר של הקיבה, מעט מאוד צינון.
    "הפרדנו כוחות" מחשש להדבקה מאחר וקראתי באינטרנט כי הסימנים הקליניים של שפעת החזירים יכולים להיות גם חום נמוך אם בכלל. אני מאוד מבולבלת לא יודעת כיצד לנהוג.
    משטח גרון שנעשה בקופח ללא צמיחה, אבל הבנתי שרק בבי"ח בודקים את נוכחות הנגיף במשטח.

האם אתה יכול בבקשה לעשות לי קצת "סדר"? ולהסביר האם התסמינים חייבים להיות חריפים או לא?
    האם כדי ללכת למיון לבצע משטח גרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפעת החזירים, לרופא בלבד

הוספת תגובה

• בבקשה התייחסות, רופאים יקרים

זיוה
    06/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין ערך למשטח גרון

ד''ר יזהר בן שלמה
    08/08/2009

מרגע שבעלך חלה, אם זו אכן השפעת המדוברת (וספק אם) הוא כבר הספיק לחשוף אותך. מרגע זה, אין טעם בהפרדת כוחות. יחד עם זאת, במידה שתחושי חולה, מוטל עלייך לפנות מיד לרופא, מפני שרצוי להתחיל בטיפול מוקדם ככל האפשר. באמירה "תחושי חולה" אני מתכוון: חולשה, חום או לא, כאב שרירים, נזלת, שיעול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו