הריון וכדורי מלריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון וכדורי מלריה
    טל
    06/08/2009

שלום,
    אני בת 28 ועומדת לנסוע בקרוב לסרילנקה(10 ימים) לחופשה וצריכה ליטול כדורי מלריה .בנוסף אני מתכננת להיכנס להריון ממש אחרי הטיול( לאחר שאפסיק ליטול את הכדורים) ובכל זאת אני חוששת מאד שמע כדורי המלריה יכולים לסכן כניסה להריון או ישפיע לאחר שאהיה בהריון. האם ידוע השפעה כלשהי על הריון או לטווח רחוק? כמה זמן לוקח לכדורים להתנקות לגמרי מהגוף? מדובר בכדורי malarone שנלקחים פעם ביום. אודה לכם לתשובה מהירה מאחר וזה מאד ישפיע על החלטתי אם לנסוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון וכדורי מלריה

הוספת תגובה

• זמן התנקות

ד''ר יזהר בן שלמה
    08/08/2009

אם הכדורים שאת נוטלת הם לנטילה פעם בשבוע, הרי ששלושה שבועות מתום נטילתם את נקיה לגמרי. אם הפרשי המתן הם עוד יותר קטנים, הטווח מתקצר בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון ומלריה

ld3610
    07/08/2010

בוקר טוב,
    בן זוגי ואני מנסים להיכנס להריון בשבועות האחרונים,
    בעוד שבוע אנו טסים לטיול בסרי לנקה ואמורים לקחת כדורים נגד מלריה( בהמלצת הרופא ממרפאת מטיילים).
    ברצוני לדעת האם מותר לי לקחת כדורים אלו? אילו סוגים כן? מה הסיכון?

אשמח לתשובה בהקדם,
    תודה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו