טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביום ראשון השבוע עשיתי בדיקת בטא ויצא 75 הרופא אמר לי שעד סוף השבוע זה אמור להכפיל את עצמו ואז אדע שהכל בסדר אך הבוקר עשיתי בדיקה ויצא בטא רק 625 האם משהו לא תקין??? יש לציין כי לפי המחזור אני בשבוע 6 אבל הביוץ שלי הוא מאד מאוחר תמיד. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה בסדר גמור זה אמור להכפיל את עצמו כל יומיים אז אם ראשון היה 75, שלישי היה אמור להיות בערך 150 והיום בערך 300 ויצא לך מעל 600 אז זה בסדר גמור. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר