שאלה לבנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לבנות
    מיואשת
    06/08/2009

באיזה שלב מתחילה רגישות בחזה/פטמות? אף פעם אין לי רגישות לפני מחזור, הפעם היחידה שהיתה לי, היתה כשהייתי בהריון.ועוד לפני האיחור במחזור ולפני שבכלל ידעתי שאני בהריון התחילה לי רגישות בפטמות ובכלל בחזה.
    כעת אני 3 ימים לפני מועד המחזור ויש לי כל מיני תחושות שגורמות לי לחשוב חיובי ושאולי נקלטתי אבל אין לי רגישות בכלל לא בחזה ואפילו לא בפטמות, האם יתכן?
    מנסיונכן, יכול להיות שבהריון אחד היה לי כל כך מוקדם ובהריון אחר לא יהיה? כלומר יהיה יותר מאוחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לבנות

הוספת תגובה

• אני העלתי חשד להריון רק בגלל זה

לונה
    06/08/2009

אצלי הוסת מעולם לא היתה סדירה ולכן איחור במחזור אף פעם לא הדליק אצלי נורה. מה שגרם לי לבצע בדיקת דם להריון היתה רגישות בפטמות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללונה ושאר הבנות

מיואשת
    06/08/2009

ככה היה לי בהריון הראשון אבל האם למישהי היה הפוך? שלא היו לה רגישות בפטמות עד תאריך המחזור ובכל זאת היה הריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו