ערכי ביתא גבוהים בתחילת ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערכי ביתא גבוהים בתחילת ההריון
    דנה
    09/08/2009

שלום!
    אני קצת מודאגת...
    המחזור האחרון היה ב7/7/
    לפי בדיקות הביוץ הביוץ חל ביום המחזור ה15 ( אולי ה16, אבל לי נראה שב15).
    14 יום אחרי הביוץ ( שבוע 4+0 ) ערכי הביתא היו 189.
    לאחר 5 ימים( שבוע 4+5 ) ערכי הביתא הם 2582.
    לפי מה שראיתי ברשת ערכי המקסימום לשבוע ה4 הם 400.....
    האם יש מצב שמשהו כאן לא תקין? האם העליה בכל זאת תקינה?
    שמעתי על הריון מולראי0 וזה0 די מפחיד אותי.
    אגב, חודש לפני היה לי הריון כימי שהסתיים ממש מהר.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני באמת מודאגת, למה לא עונים?

דנה
    10/08/2009

השאלה לא לגיטימית?
    אין לי מה ללכת לרופא בשלב כה מוקדם של ההריון, אבל בהחלט הייתי רוצה לדעת האם ללכת , האם משהו לא טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

דנה
    10/08/2009

אני ממש לחוצה )-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רופאה אבל אנסה להרגיע

רוני
    11/08/2009

לא ברור לי ממה את לחוצה - הנתון שנתת לגבי הבטא בשבוע 4 אינו מתאים כי את בשבוע 5 (4 פלוס זה שבוע חמישי). בעקרון גם אם יש יותר מהכפלה - זה טוב - עלייה זה חיובי.
    במקרה שלי - 14 יום אחרי ביוץ היה 371 ואחרי 4 ימים 2980. אמנם אצלי זה התברר כהריון תאומים... אבל זה לא מחייב שזה המצב אצלך.
    אני לא מתמצאת בהריון מולארי - אבל לא נראה לי שזה המצב כי יש עלייה סבירה ותוצאות הגיוניות בסך הכל. אם אין דימום או כאבים - המתיני לא.ס. - למרות שההמתנה מורטת עצבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את חושבת שזה נחשב 5?

דנה
    11/08/2009

כי הם כותבים כמות ביתא לשבוע ה3 ובהנחה שזה 2+ משהו זה לא יכול להיות כי עדיין לא הייתה הפריה.
    אני מקווה שאת צודקת :-)
    תודה@

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לך ממה להיות מודאגת...

מעיין
    11/08/2009

ערכי הבטא אינם קובעי דבר, כל מה שהם יכולים לומר זה אם יש הריון או אין הריון.
    הם לא יכולים להעיד על הריון תקין או לא תקין, והתפתחות העובר (שבשלב הזה הוא קבוצת תאים שמתחלקת).
    עליה בערכי הבטא זה מצוין, מאחר וזה מעיד שההורמון המופרש עולה ככל שגיל ההריון עולה. הטבלאות בדבר גיל ההריון אינן מדוייקות בכלל. לי היו ערכי בטא נמוכים מגיל ההריון הממשי שלי, שהינו מתקדם גם ביחס למועד הוסת האחרונה שלי (דבר שיכול הלעיד על ביוץ מוקדם). גם בדיקת הביוץ לא היתה ממש מתאימה למועד הביוץ בפועל, מאחר והביוץ שלי הקדים כאמור למה שערכת הביוץ הראתה. יכול להיות בכלל שהיא הראתה את השלב של אחרי הביוץ. ד"א בכל החודשים הקודמים ערכת הביוץ בכלל לא הראתה אצלי ביוץ!!! זה בעיני שטות מוחלטת.

תרגעי, תגיעי לרופא בשבוע 6 לפי תאריך הוסת האחרון שלך ותלכי לאולטרסאונד כדי לראות את הנקודה המקסימה הזאת ברחם, זאת התחלה חדשה.

שיהיה לך המון מזל טוב!!!

ד"א גם אני עברתי הפלה טבעית בשבועות המוקדמים של ההריון בפעם הראשונה. זה טבעי. בהתחלה נלחצתי, והיום אני צוחקת לחלוטין. ערכי הבטא באמת בשלב הזה מאוד לא ענייניים וכשתדעי בוודאות שאת בהריון בבדיקת US אז יהיו לך כבר דאגות אחרות וחשובות יותר...

עוד משהו, מה זה הריון מולארי???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביתא.

ד``ר איילון לחמן
    11/08/2009

לדנה שלום.
    אם את מודאגת,גשי לרופאך ,בצעי בדיקת US ואז כל השאלות והתהיות תפתרנה בקלות.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יעל
    11/08/2009

היי,
    ממש מדליק , אני ואת בייצנו באותו היום.
    אני עשיתי בדיקה שבוע שעבר, שבוע 4+0 והיה לי 489 בטא ולפי המ שהבנתי זה מכפיל את עצמו כל יומיים שלושה ....
    אבל הכי טוב יהיה אם תתייעצי עם הרופא............
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העליה אכן מהירה

ד''ר דורון רוזן
    12/08/2009

וןמלבד הריון תקין ומולארי יש אפשרות גם לריבוי עוברים. עלךייך לבצע אולטראסאונד בהקדם והמשך מעקב ביטא
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו