גודל העוברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל העוברים
    ##
    10/08/2009

אני קצת חוששת.
    לפני שבועיים היינו בשקיפות עורפית בשבוע 5+11 (יש לנו תאומים) ונבדק גם גודל העוברים - הקטן מביניהם התאים לשבוע 5+11 בדיוק והשני היה גדול במעט.
    אתמול (לאחר שבועיים) היינו באולטרסאונד סתם כי רצינו לראות אותם בשבוע 5+13 (יש לנו סקירה עוד שבוע וחצי) והטכנאית אמרה שעובר אחד (שהוא הגדול מביניהם) מתאים לשבוע 13 וחצי (היא לא אמרה בדיוק כמה ימים ואני מקווה שהיא בכלל מדדה ביסודיות) והשני קטן ב-4 מילימטרים (אני לא זוכרת אם היא אמרה לאיזה שבוע הוא מתאים, אבל אני משערת שגם לשבוע 13 + אם הוא רק קטן בכמה מילימטרים.

בקיצור אני קצת חוששת שאולי זה בעייתי שהם מעט קטנים מהיום הספציפי בשבוע, בייחוד ששניהם לפני שבועיים התאימו לשבוע שלהם ויותר. האם יכול להיות מצב שבזמן מסוים הם יתאימו לשבוע בדיוק ואף יותר מזה ובבדיקה אחרת הם יהיו קטנים בכמה ימים יחסית לשבוע??

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל העוברים

הוספת תגובה

• מקפיצה - אנא תשובתכם

##
    11/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו