זמן בדיקה ביתית להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן בדיקה ביתית להריון
    הילה
    11/08/2009

אתמול הייתי אמורה לקבל וטרם קיבלתי, הביוץ שלי היה ביום שני לפני שבועיים ויום (בבוקר) כך שהיום נחשב אני מניחה כבר לאיחור ובדרך כלל המחזור שלי מגיע 14 יום אחרי הביוץ.
    אני רוצה לעשות בדיקת הריון, האם יכולה לעשות היום בערב או שעדיף בבוקר עם השתן הראשון?
    אם אפשר בערב, האם כדאי לא לשתות כמה שעות כדי שיהיה יותר מרוכז? פשוט אני שותה הרבה במהלך היום בעיקר בבוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן בדיקה ביתית להריון

הוספת תגובה

• אם את יכולה להתאפק תעשי את הבדיקה

נועה
    11/08/2009

בבוקר ואם לא (מה שמובן) תקני שתי בדיקות אחת לערב ואם יצא שלילי אז תעשי נוספת בבוקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה

הילה
    11/08/2009

בדרך כלל אני לא מתאפקת ועודה בדיקה עוד לפני האיחור במחזור והמחזור מגיע בזמן, זו פעם ראשונה שמשום מה לא רצתי לעשות ואני כבר ביום ראשון של איחור הייתי אמורה לקבל אתמול ונראה לי שאקנה אחת ואם לא אקבל עד מחר אעשה בבוקר (אם כבר הצלחתי לחכות עד עכשיו...)
    תודה על התשובה ובהצלחה גם לך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו