מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוווףף - נערה !!!מישהייייי12/08/2009
שלום אני בת 15 וחצי ואני מאוד חוששת שאני בהריון,
עשיתי בדיקת הריון אתמול (היום השני לאיחור המחזור)
ויצא שלילי , הלכתי היום לרופא נשים והוא אמר לי
שאני יעשה בעוד שבוע בדיקה נוספת ואם זה יצא שלילי זה אומר שאני
בטוח לא בהריון, אך אני פוחדת אם זה יצא חיובי איך אני עושה את ההפלה
בלי שההורים שלי ידעו? האם יש כדור שלוקחים וזהו?
והאם יש דרך לעשות אתזה בלי שההורים ידעו?
בבקשה זה דחוף תענו לי \:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תירגעי!!!!!
טלי12/08/2009אם עשית בדיקה יומיים לאיחור במחזור ויצא שלילי אז 99% שזה שלילי.
אל תחכי שבוע , קני עוד בדיקה ותעשי אותה מחר, אם גם יצא שלילי אז זה שלילי.
מרב הלחץ יכול להיות עיכוב במחזור.
בכל מקרה ביררתי לך באינטרנט ויש ארגון בשם ש.ע.ל שזוהי מרפאה לנוער מתבגר עד צבא
השרות אנונימי ויש שם פסיכולוג , רופא, עובד סוציאלי
הטלפון 03-6734009
בפעם הבאה תשתמשי באמצעי מניעה!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
מישהייייי12/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה שרופא גם יענה עלזה
מישהייייי12/08/2009שרופא גם יענה על זה שאני יהיה רגועה ,
בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
מיואשת12/08/2009ותתחילי להשתמש באמצעי מניעה כי הפלה איננה דבר בריא וכמו בכל טיפול רפואי יש בה סיכונים ואולי היום זה לא מעסיק אותך אבל בעתיד כשתתחתני ותרצי להרות זה יכול להשפיע ולכן כדאי לקחת אחריות ואם את מספיק בוגרת לקיים יחסים תהיי מספיק בוגרת ללכת לרופא נשים ולקחת גלולות או להשתמש בקונדום, מנסיון שלי.... הפלה אם היא יזומה ואם לא, זו חוויה לא נעימה שתלך איתך הלאה לעוד הרבה זמן.
תהיי רגועה כי לחץ משפיע המון על הגעת המחזור ואם הבדיקה יצאה שלילית הסיכוי שתהיה חיובית יורד המון ופשוט תעשי עוד בדיקה מחר (עדיף על השתן הראשון של הבוקר) מקווה שאת לא בהריון ואם כן, אל תדאגי את יכולה לעשות הפלה מבלי שההורים ידעו ודרך מקום בטוח אבל אנא ממך תשמרי על עצמך שלא תגיעי למצב כזה שוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
מישהייייי13/08/2009אני רק אציין שלא קיימנו יחסי מין מלאים, לא הייתה חדירה.
הזרע שלו נפלט על אזור הישבן ולכן פחדתי שאולי נכנס לנרתיק ..
כמובן שאם היינו מקיימים יחסים הייתי משתמשת באמצעי מניעה ,
אך גם עכשיו אהיה זהירה הרבה יותר .
תוודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנערה...
מעיין13/08/2009ראשית,
אם לא היתה חדירה, אז הסיכויים שהינך בהריון הינם קטנים ביותר.
מהישבן אי אפשר להיכנס להריון.
תעשי בעוד כיומיים בדיקה ביתית נוספת רק כדי להרגיע את עצמך מהחששות.
על כל פנים, מהפנייה שלך לא ציינת אם המחזור שלך בד"כ סדיר, כמה זמן את כבר מקבלת מחזור, ואיזה פעילות מינית בדיוק עשית כדי שתוכלי להיכנס להריון.
לעניין יעוץ מיני לנערה בגילך, אשמח לסייע לך. תוכלי ליצור עמי קשר במייל [email protected]
גם אני, בגילך, חששתי מאוד מהפעילות המינית שלי האקטיבית שלי, ואני חושבת שבשביל זה צריך הדכה מתאימה, מבינה ולא מטיפה.
על כל פנים, גם הלחצים מפני הריון מהווים לקח לחיים, אבל תשדלי להיות אחראית יותר בפעילות המינית שלך בעתיד.ומילת המפתח כאן היא ידע וניסיון, וזה דבר שחסר לך בגילך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרוב לוודאי כמעט בטוח שאת לא בהריו
ד''ר יואב פלד13/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)