גלולות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות בהריון
    מיואשת
    15/08/2009

בשלישי האחרון קיבלתי את המחזור באיחור של יום, אני יודעת שהביוץ היה ביום שני שובעיים לפני בוודאות כי גם חשתי בכאבי הביוץ וגם עשיתי בדיקה ביתית.
    אני אמורה להתחיל טיפול בגונל לפני הזרעה אבל יוצא שהרופא שלי בחופש בזמן שכנראה אמורה להיות ההזרעה ולכן מהיום השני למחזור אני לוקחת גלולות למניעת הריון (לבקשת הרופא כמובן) למשך 10 ימים ואז אחרי חמישה ימים אני אמורה להגיע לרופא להתחיל את הטיפול לפני הזרעה.
    העניין הוא שכבר שבועיים יש לי בחילות קלות מידי פעם מה שלא קורה לי לעולם ואני מפחדת שאולי אני בהריון כי שמעתי על הרבה הריונות שהיו עם דימומים בהתחלה וזה שהמחזור שלי איחר גם גורם לי לחשוב כך.
    הפחד שלי הוא שקראתי שאם אשה בהריון לוקחת גלולות זה מאוד מסוכן לעובר.
    1. האם אכן כך? אני לוקחת כבר 3 ימים גלולות ואם אני בהריון זה מסוכן?
    2. אם אעשה בדיקת הריון עכשיו בשביל השקט הנפשי שלי, אם יש הריון יצא חיובי או שהגלולות עשויות לשבש את התוצאה.
    3. האם אני אמורה לקבל את המחזור שוב אחרי שאפסיק את הגלולות?
    4. האם יש לטיפול כזה פחות סיכוי בגלל הגלולות? זה לא עשוי להשפיע על הרירית של הרחם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות בהריון

הוספת תגובה

• מקפיצה

יפית
    17/08/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו