מניעת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת הריון
    רחלי
    18/08/2009

שלום,
    אני כחודש וחצי אחרי לידה, התחלתי היום ליטול כדורים למניעת הריון....(מליאן) ויש לי שתי שאלות
    1. כמה ימים אחרי שהתחלתי ליטול כדורי מניעה, אני מוגנת מהריון ויכולה לקיים יחסים בביטחה?
    2. הבנתי שכשיש שישולים זה פוגע בהשפעה של הגלולה, אם שלשלתי היום פעמיים בטווח של שעה מהגלולה,(זה כל מה ששלשלתי, לא שלשלתי מאז שוב) זה מפריע? ואם כן אחרי כמה זמן אני שוב מוגנת?
    אני מאוד פוחדת כרגע מהריון, אשמח לתשובה מפורטת אם אפשר
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניעת הריון

הוספת תגובה

• אם התחלת בוסת

ד''ר יואב פלד
    19/08/2009

את מוגנת מיד
    אם לא רק בעוד 14 יום
    שילשול כפי שתארת לא משנה דבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה:) ובבקשה עוד תהיה קטנה.....

רחלי
    20/08/2009

אני כאמור אחרי לידה. לפי המלצת הרופא התחלתי לקחת את הגלולות עוד לפני הוסת.....
    והבנתי מתשובתך שאני מוגנת רק אחרי 14 ומכיוון שאני דתיה והולכת למקווה יצא שישאר לי רק שבוע ואז מחזור.... האם מותר לי לקחת 2 חפיסות רצופות ללא הפסקה ביניהן אפילו שעדיין לא קיבלתי מחזור לאחר הלידה או שזה לא מומלץ?
    (בעבר הייתי נוטלת קבוע 2 ברצף ולא היו לי בעיות.... אבל עכשיו אני שואלת מכיוון שעדיין לא קיבלתי מחזור ראשון לאחר הלידה.... זה משנה?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו