18 weeks bleading

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 18 weeks bleading
    מאיה
    19/08/2009

בוקר טוב,
    אני נמצאת בשבוע 18, הריון שני.
    מתחילת ההריון סבלתי מדימומים והפרשות דמיות, עד בערך שבוע 11-12, באולטרסאונד ראו התפתחות תקינה של העובר עם דופק, משבוע 12 ועד שבוע 16 הדימומים פסקו, עברתי את כל הבדיקות (סקירה מוקדמת, חלבון עוברי) הכל היה תקין.
    משבוע 16+ התקררתי ויש לי שיעול מאוד חזק שגורם לכאבי בטן, רופאת משפחה לא מצאה סיבה לשיעול ואני לא מקבלת שום טיפול, מאז תחילת השיעול יש לי הפרשה חומה לא מרובה. בשבת האחרונה, התחלתי לדמם בשעות הלילה והגעתי למיון, שם הרופא ראה פתיחה והתקצרות של צוואר הרחם והשאיר אותי להשגחה עם עירוי נוזלים, יום למחרת עברתי בדיקה ידנית ובדיקה במכון אולטראסאונד, שם נקבע כי צוואר הרחם סגור וארוך ולא נמצא מקור לדימום, למרות שעדיין היה לי דמם. אתמול השתחררתי מבית החולים, עדיין עם הפרשה חומה כהה מאוד והבוקר עם טיפה דמם טרי. וכאבים כהים בגב ובבטן, דמויי כאבי מחזור קלים. הכאבים מופעים בעיקר בעמידה וישיבה.
    מה כדאי לעשות לעת עתה? ממה יכול לנבוע דמם? אשמח לכל עצה או המלצה.
    בברכה,
    מאיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    18 weeks bleading

הוספת תגובה

• ניסיון בתאילנד

רוני
    19/08/2009

אמנם לא בהריון - אבל מהנסיון שלי ושל בן זוגי - באמת בתי החולים בתאילנד טובים מאד... שנינו ביקרנו בהם (אני בבנגקוק והוא בקוסאמוי) והטיפול היה מצוין.
    בשבועות אלו ממילא אין הרבה מה לעשות גם אם יש חלילה הפלה. מה שחשוב זה ביטוח בריאות שכולל הרחבת הריון ולוודא לפני שיוצאים שהכל תקין - שההריון לא מחוץ לרחם וכו'. בטיסה חשוב לטייל כל שעתיים בערך במטוס שלא יהיו קרישי דם (שיותר אופייניים בהריון בגלל ההורמונים). חוץ מזה - אם אין בעיות מיוחדות - בעיקר תהנו! זה בהחלט יותר קל מאשר לנסוע עם התינוק...
    וכדאי לבנות על חופש של מנוחה כי אני מניחה שתהי עייפה - אז אם את רובצת בבריכה או בים -זה לא רע4543

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה - טעות במיקום - מכוון להודעה

רוני
    19/08/2009

של דנה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי תודה רבה!

דנה
    19/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו