אמא לבנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא לבנות
    ז'נט
    03/09/2007

אני בת 37 ויש לי 3 בנות, עברתי הפלות טבעיות בין הלידות וכריתת חצוצרה עקב הריון חוץ רחמי. ברצוני לברר האם יש אפשרות היום בישראל לבחור את מין היילוד מאחר ואני מעונינת בבן זכר . יש לציין שניסיתי את שיטת הביוץ דרך רופא נשים בהריון השלישי וילדתי בת ,ועקב גילי אני לא מעונינת לנסות עוד שיטות לא בטוחות . ולכן אני שואלת האם יש שיטה יותר מדויקת כדי לקבוע מראש את מין העובר.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא לבנות

הוספת תגובה

• תגובה

ד''ר רמי אבירם
    04/09/2007

אין שיטה בטוחה ומדויקת לקביעת מין הילוד בהריון שמושג בצורה טבעית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ז'נט
    04/09/2007

סליחה על ההטרדה: אני מבינה שאין שיטה טבעית - אך האם מותר לי לנסות שיטות אחרות כמו הפרדת או השבחת זרע . האם יש מרפאות מאושרות בארץ. שמעתי מנשים שהן נוסעות לחו"ל לעשות דברים כאלה כי בארץ זה מאושר למי שיש לו "ארבע" ילדים ממין אחד? האם זה נכון?.
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא ענין של "השבחה"

ד''ר בני שכטר
    05/09/2007

במקרים שבהם יש מחלות הקשורות למין בעובר או במקרים מסויימים כאשר יש 4 בנות ניתן לעשות בדיקה הנקראת PGD שלשמה יש צורך בטיפולי פוריות והפריה חוץ גופית.
    אישית אינני מאחל לאישה בריאה ופוריה לעבור את כל התהליך הזה ללא צורך וגם הדבר אינו מאושר בארץ בשלב זה אלא באינדיקציות מתאימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ז'נט
    05/09/2007

תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו