חומצה פולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חומצה פולית
    רחל
    21/08/2009

שלום אניבת 28 יש לי שתי בנות עברתי הפלה בשבוע 20 לפני חודשיים וחצי והיום אני בהריון בשבוע 7 אבל כנראה שזה לא מתפתח הרופא לא ראה דופק או עובר בברור השלה שלי האם חומצה פולית יכולה לגרום להפלה מוקדמת הי לי בעבר הריון לא תקין וגם אז לקחתי חומצה פולית ובשתי ההריונות לא לקחתי והיה תקין והכל בסדר ועכשיו שוב זה קרה כי הרופא בבית החולים אמר לי לקחת. זה באמת יכול להיות קראתי מחקרים שיש בזה משהו.הודה עם תחזרו אלי עם תשובה ומה אתם חושבים יכול להיות עוד סיכוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומצה פולית

הוספת תגובה

• נראה כי ההריון

ד''ר יואב פלד
    21/08/2009

הנוכחי אבוד
    אין קשר לח פולית
    גם בהריון הבא קחי ח פולית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר פלד

רחל
    21/08/2009

תודה על התשובה אני קראתי על החומצה פולית, אז מה זה מקריות בשני ההריונות למה זה קורה שזה לא מתפתח עשיתי אולי משהו הייתי צריכה לשמור,לא יכול להיות שיהיה בסדר אני צריכה ללכת לבדיקה שבוע הבא לראות עם השתנה משהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחל

ד''ר יואב פלד
    22/08/2009

אחת התופעות השכיחות של נשים אשר חוות אובדן הריון היא השאלה האם הן טעו חטאו פשעו או עשו משהו לא בסדר
    זהו הליך פסיכולוגי טבעי
    למרות שהתשובה הברורה היא שהן לא !! כלומר את לא אשמה לא עשית דבר רע ואים קשר בין התנהגותך לבין התוצאה העגומה.
    בנוסף הפלה בשבוע 20 שונה בסיבות שלה מהפלה בשבוע 7.
    וגם ברור שח פולית או כל דבר אחר לא "אשם"
    אני מציע שתפגשי עם רופא על מנת שיסביר לך דברים אלה ואולי יציע לך בדיקות ו מעקב יותר צמוד בהריון הבא.
    ישנן תרופות אשר ניתנות ל"תמיכה" בהריון במקרים מסוימים.
    לברור ממצה יותר של הנושא את מוזמת ליצור עימי קשר !
    בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בהריון הבא !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר פלד

רחל
    22/08/2009

אני מאוד מודה לך על ההתיחסות אני בתקווה שאולי עוד יהיה בסדר אני עוד יהיה בקשר.זה מדאים שיש לכ סבלנות לענות כחה לשאלות ולהתיחס זה נותן הרגשה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו