פרמין נגד הקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרמין נגד הקאות
    אתי
    23/08/2009

שלום
    אני נמצאת בשבוע 6+6 של הריון וסובלת מאד מאד מהקאות עד כדי שביום שישי הובהלתי למיון עקב התיבשות כאשר שוחררתי נתנה לי הרופאה נרות של פרמין ואמרה לי לשים כל בוקר
    מיום שישי התחלתי להשתמש בזה ובאמת שזה עשה לי שיפור גדול במצה ההקאות אבל כאשר אני שמה את הנרות שורף לי למשך חצי שעה באופן נורא. הרוקח בבית מרקחת נתן לי היום את אותו הדבר בכדורים אך עכשיו שאני מתסתכלת אני רואה שהמינון של הנר הנוא 20 מילגרם ואילו הכדור הוא 10 מיליגרם. הייתי שמחה לקבל ממך חות דעת ותשובה לגבי המינון שישי לקחת בכדורים אלו האם לקחת בבוקר 2 כדורים וכן מה עדיף נרות או כדורים
    אלפי תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרמין נגד הקאות

הוספת תגובה

• עדיף מה שעוזר

ד''ר יואב פלד
    23/08/2009

אפשר לקחת כדור 3-4 פעמים ביום
    אם מקיאים אותו אז אין בררה וחייבם נר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה קטנה

אתי
    23/08/2009

תודה רבה רבה על התגובה המהירה קראתי שפורום אחר שזה יכול לעשות מומים בעובר האם זה נכון???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו