שאלה לבנות ולרופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לבנות ולרופאים
    לולה
    24/08/2009

אהללן
    אני ממש בתחילת ההריון שבוע 5 וכמה ימים

משבוע שעבר התחיל לכאוב לי החזה וגם הפיטמה עצמה
    אבל היום... פתאום הכל נעלם והכאב בחזה נחלש

האם יש סיבה לדאגה ?? או חששש???... ענו לי בבבקשה מנסיון

תודה רבה
    על התמיכה והעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לבנות ולרופאים

הוספת תגובה

• לרומי

נועה
    24/08/2009

שלום,אני לא רופאה,אני הריונית,יצא לי לקרוא הרבה פעמים תשובות לשאלות דומות. לתופעות הגופניות הנלוות להריון,כמו הגודש בחזה,בחילות,עייפות וכו' יש להם נטייה להשתנות,להיעלם,לחזור.
    זה בסדר ואין סיבה לדאוג.המשך הריון קל ונעים. נועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה נועה.... הרגעת אותי ללא ספק :)

לולה
    25/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם מניסיון

רוני
    25/08/2009

כבר בשבוע 18 ובהתחלה כל פעם שפתאום הרגשתי יותר טוב - פחות בחילות, חזה פחות כואב - נתקפתי בחרדה שמא הכל תקין - לרוב הלכתי לרופא ל- א.ס. (אני בפרטי אז זה קל- מרימים טלפון ובאים) והכל היה בסדר. כנראה שאין בהכרח קשר - יכול להופיע ולהיעלם. ויכול לחזור שוב מחר.
    נראה לי שאם אין כאבי התכווצויות כמו מחזור ואין דימום - יש מקום לאופטימיות ולהמתין בסבלנות (קשה מאד) עד שיעבור השליש הראשון (ואז השני והשלישי...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו