דיקור מי שפיר וברזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור מי שפיר וברזל
    דנה
    25/08/2009

שלום רב,
    אני בשבוע 18+2.
    1. האם אפשר לבצע דיקור מי שפיר בשבוע 20+1? בכל המקומות כתוב שחובה לבצע את הדיקור עד שבוע 20. האם זה בעייתי?
    2. ההמוגלובין שלי 10.6. רופא הנשים נתן לי לקחת פרוגרד פוליק (פעמיים ביום) אולם אין אותו בבתי המרקחת. רופא המשפחה החליף לי לאקטיפירין אפ, ואמר לי לקחת פעמיים ביום בעקבות המרשם שנתן לי רופא הנשים - על האריזה של האקטיפירין אפ כתוב לקחת פעם ביום. האם אפשר וצריך לקחת פעמיים ביום?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור מי שפיר וברזל

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

דנה
    26/08/2009

האם חוסר ברזל עלול לגרום לכאבי ראש? (יש לי כאבי ראש כמעט כל יום במשך השבוע וחצי האחרונים, בחלק האחורי של הראש, בשעות הצהריים למשך כ-3 שעות וזה עובר ללא משכך כאבים).
    לחץ דם - תקין.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שפיר.

ד``ר איילון לחמן
    27/08/2009

לדנה שלום.
    ניתן לבצע את בדיקת מי השפיר, גם לאחר השבוע ה-20.לגבי הברזל התיעצי עם הרופא שרשם התרופה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו