מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון-חייבת עזרה דחופה ביותר!!!מורן26/08/2009
שלום,
אני בת 21.
יום שישי האחרון נטלתי גלולת פוסטינור לאחר קיום יחסים לא מוגנים עם בן זוגי.זוהי הייתה הפעם השניה בחיי בה אני נוטלת גלולה זו כאשר הפעם הקודמת לה הייתה לפני כחודשיים בערך.
אתמול אנו שוב קיימנו יחסי מין לא מוגנים כאשר הוא גמר בחוץ ובכך חשבתי כי אני מוגנת ומסתבר שלא!
עברו רק 4 ימים בערך מנטילת גלולת הפוסטינור,מה אני עושה בהתחשב כי תאריך מחזור אחרון שלי חל ב-08\14 ואני מקבלת כל 28 יום?אני חייבת עזרה דחופה!האם קיים סיכוי להריון,במידה וכן כיצד עליי לנהוג לקחת שוב גלולה?מה ההשלכות העתידיות לכך?אני ממש במירוץ נגד הזמן מבחינת זמן לקיחת הגלולה מרגע היחסים ואני בחוסר אונים!אני לא רוצה להביא ילד לא רצוי לעולם!אנא מכם בבשקה בבקשה תעזרו לי !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון.
ד``ר איילון לחמן27/08/2009למורן שלום.
אכן אין גבול להתנהגות חסרת אחריות.מדוע ללא אמצעי מניעה?!?!.ממליץ שתגשי להיבדק וביחד עם הרופא תחליטו או לא על שימוש חוזר בפוסטינור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)