הריון-חייבת עזרה דחופה ביותר!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון-חייבת עזרה דחופה ביותר!!!
    מורן
    26/08/2009

שלום,

אני בת 21.
    יום שישי האחרון נטלתי גלולת פוסטינור לאחר קיום יחסים לא מוגנים עם בן זוגי.זוהי הייתה הפעם השניה בחיי בה אני נוטלת גלולה זו כאשר הפעם הקודמת לה הייתה לפני כחודשיים בערך.
    אתמול אנו שוב קיימנו יחסי מין לא מוגנים כאשר הוא גמר בחוץ ובכך חשבתי כי אני מוגנת ומסתבר שלא!
    עברו רק 4 ימים בערך מנטילת גלולת הפוסטינור,מה אני עושה בהתחשב כי תאריך מחזור אחרון שלי חל ב-08\14 ואני מקבלת כל 28 יום?אני חייבת עזרה דחופה!האם קיים סיכוי להריון,במידה וכן כיצד עליי לנהוג לקחת שוב גלולה?מה ההשלכות העתידיות לכך?אני ממש במירוץ נגד הזמן מבחינת זמן לקיחת הגלולה מרגע היחסים ואני בחוסר אונים!אני לא רוצה להביא ילד לא רצוי לעולם!אנא מכם בבשקה בבקשה תעזרו לי !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון.

ד``ר איילון לחמן
    27/08/2009

למורן שלום.
    אכן אין גבול להתנהגות חסרת אחריות.מדוע ללא אמצעי מניעה?!?!.ממליץ שתגשי להיבדק וביחד עם הרופא תחליטו או לא על שימוש חוזר בפוסטינור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו