מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטרסאונד בשבוע 6- שק ללא עוברנופר30/08/2009
שלום רב
ביצעתי בשבוע ה 6+ 4 ימים בדיקת אולטראסאונד, ולא מצאו עדיין עובר אך שק עוברי היה.
החשש שלי שלפני כשנה גם כן הייתי בהריון וגם כן לא מצאו עובר והיה רק שק עוברי ולאחר כמה ימים הייתה לי הפלה.
הפחד שלי שלא יקרה לי שוב פעם את אותו הסיפור-כולי בסרט.
ודבר שני: הגיוני שבשלב כה מוקדם אני ארגיש תזוזות בביטני? האם זה תזוזות של העובר או של האיברים הפנימיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופר
ד''ר יואב פלד30/08/2009אם גיל ההריון מדויק כמעט שבוע 7
ומכשיר הסונר ברמה סבירה היה צריך לראות עובר או לפחות שק חלמון.
אם לא ראו אז זה לא מבשר טובות
לא מרגישים תנועות בשבוע כזה בכל מקרה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נופר31/08/2009ראו שק באולטרסאונד נראה לי שקוראים לזה שק עוברי או שק חלמון אין לי מושג.מה שבטוח יש שק אך עובר עדיין לא ראו כי אמרו שאני בשלב מאוד מוקדם וטרם רואים אותו.
האם זה עדיין מבשר רעות?
התשובה שלך דיי הדאיגה אותי , נכנסתי לסרטים רק שאני לא יעבור שוב את הסיוט של ההפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)