טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי יש לי שאלה , היום הייתי אצל הרופא נשים לביקורת עשה לי אולטרסאונד בטני ואמר שהכל בסדר למיטב ידיעתי הוא לא היה אמור לבדוק אותי עם המכשיר שנקרא דופלר ? ועוד דבר ביקשתי ממנו הפניה לCMV ו טוקסופלזמה והוא לא רצה לתת לי בטענה שעשיתי לפני חודש יש לציין כי איני מחוסנת ממי עלי לבקש את הפניות הנ"ל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאז שלכל רופא כמעט יש אולטרסאונד - כבר לא בודקים דופלר - זה קיים בעיקר בספרים. מעולם לא בדקו אותי עם דופלר, גם לא בהריון הקודם לפני מספר שנים. (דופלר מאפשר לשמוע דופק - אבל בא.ס. רואים את הלב עובד...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד