מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תשובה, זה מאוד חשוב לישני01/09/2009
שלום
אני בשבוע 15+4, עברתי סקירת מערכות שבמהלכה הבחין הרופא בנקודה לבנה בחדר לב שמאל , הוא אמר שזה סר משמעות , אך לא הסביר מדוע היא שם והאם צריכה להיות שם, בדו"ח ציין שראה נקודה אקו אך לא ציין את המשמעות. מה זה אומר?, ומה כדאי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
טלטל01/09/2009שלום לך
גם אצלי מצאו מוקד אקוגני בעובר אחד
הלכתי ל2 רופאים לייעוץ ושניהם המליצו לי לא לעשות מי שפיר (הריון תאומים)
שבוע הבא ב"ה יש לי סקירת מערכות אצל רופא מומחה למומים (בגלל שדאגתי מאוד הזמנתי תור לרופא הכי טוב ) ואני מקווה שהכל יהיה תקין
מאוד נלחצתי מהממצא הזה וגם לי נאמר מה שאמרו לך ומקווה שהם צודקים
מי שפיר לא נראה לי שאעשה
כמה יצא לך בשקיפות ובחלבון עוברי משוקלל?
אם תרצי לשוחח במייל אני יותר מאשמח
יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלטל
שני02/09/2009מה המייל שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקד אקוגני בלב
רוני02/09/2009היה בהריון קודם - הרופא שלי אמר שכממצא יחיד אין מה לדאוג - ואכן נולד ילד מדהים והכל (טפו טפו) בסדר. אל תדאגו - יהיה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)