ציפורניים צהובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורניים צהובות
    יעל
    03/09/2009

שבוע 27.
    אחרי שפעת החזירים+טמיפלו :)
    בשבועיים האחרונים, גם כשהייתי חולה וגם עכשיו כשאני בריאה, שמתי לב שהופיע לי מין צבע צהוב מסביב לציפורניים.
    מדאיג? להתעלם?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורניים צהובות

הוספת תגובה

• היי יעל

יפית
    04/09/2009

שלום לך יש לי שאלה אלייך,
    בהודעה רשמת שהיית חולה בשפעת החזירים אני נמצאת בהריון ראשון שלי שבוע 14 אני מאוד חוששת מהשפעת ורציתי לשאול איזה בדיקות עשו לך האם הטיפול התרופתי השפיע עלייך או על העובר ואיך ידעת שמדובר בשפעת החזירים??... אני פשוט כמו שאת שמה לב נורא דואגת הייתי בעבודה והיו אנשים חולים ואני בימים האחרונים לא מרגישה כך כך טוב קצת כאב גרון וצינון קל וחום 37 כדאי ללכת לרופאה? איך זה יתבטא אצלך הסימפטומים...?
    ואיך את מרגישה היום אחרי הטיפול התרופתי...?
    אני מאחלת לך ולעובר החלמה מהירה

אני אשמח לתגובה ,
    מישהי מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

יעל
    04/09/2009

קודם כל אם כואב לך הגרון ויש לך קצת חום תלכי לרופא או תתקשרי אליו רק כדי להיות שקטה, גם בלי קשר לשפעת החזירים.
    אני חושבת שאחד התסמינים הבולטים של שפעת החזירים זה חום מעל 38 שעולה בבום, זה מה שהיה אצלי ואצל בעלי שהדביק אותי.. אבל אני כמובן לא מתחיבת :). את הטמיפלו אפשר לקחת עד 48 מתחילת הופעת התסמינים, אח"כ זה כבר לא עוזר.

ברגע שקפץ לי החום הלכתי לרופא ששלח אותי למיון ושם נתנו לי טמיפלו, בגלל שבהתחלה הקאתי את הכדור, החליטו לאשפז אותי. אבל מהבוקר שלמחרת הייתי ממש בסדר. אמנם מאוד חלשה וחזרו קצת הבחילות, אבל יחסית לשפעות שהיו לי לפני ההריון, הרבה יותר טוב.

טפו טפו טפו עכשיו אני בסדר ואני מקווה שגם העובר, הרופא שלי אומר שאין בעיה עם הטמיפלו.

התקשורת יוצרת היסטריה מטורפת ואני מניחה שההיסטריה הזו מגבירה את הסימפטומים.

לדעתי מה שחשוב הוא מודעות עצמית, אם לא מרגישים טוב ועולה החום, צריך לראות רופא. אבל לא בגלל הלחץ משפעת החזירים אלא בגלל ההריון בכלל.

שיהיה לכולנו הריון קל ומאוד מאוד מאוד בריא :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעניין האבחון

יעל
    04/09/2009

עשו לי משטח גרון והפרשות מהאף ושלחו את זה למעבדה בתל השומר. כך איבחנו את השפעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי כרמית

יפית
    04/09/2009

תודה רבה על העזרה,
    אני באמת היסטרית מהתקשורת ומהפרסומים,
    אני מאחלת לך בריאות והריון קל ונעים
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו