צירים מוקדמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צירים מוקדמים
    קרן
    07/09/2009

שלום, אני בשבוע 32 ובשבוע שעבר אושפזתי ל-3 ימים עם צירים מוקדמים, מטופלת עדיין בפרסולט ולאחר זריקות להבשלת ריאות. שוחררתי מב"יח לאחר שלא היו יותר צירים סדירים ביום חמישי האחרון ועד עתה הרגשתי טוב ונראה כי הכדורים אכן עוזרים.
    יש לציין כי בכל בוקר (גם בבי"ח) התעוררתי מצירים והנחתי שבבוקר יש צירים בגלל הפרשי השעות הארוכים יותר בין הכדורים.
    בכל אופן- מ-10 בבוקר צירים לא סדירים, אני לא מצליחה לתזמן את הצירים ואת משכם באופן מדויק, להערכתי הם בין 10-12 דקות בין ציר לציר.
    האם יש לי מה להגיע לבי"ח שוב? אני כבר מטופלת בכדורים, אין ספק שזה לא צירים לקראת לידה ממש לפי ההפרשים ונראה לי כי זאת תהיה סתם ריצה מיותרת לי ולצוות העסוק במיון- מצד שני אני כמובן לא רוצה להזיק לעובר.
    נתונים נוספים- עפ"י הערכת משקל של ביה"ח העובר שוקל 2 קילו ואני חשה היטב תנועות גם היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צירים מוקדמים

הוספת תגובה

• שלום רב ממתין לחוו"ד

ע.
    07/09/2009

שלום רב,
    אשמח לקבל חוו"ד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע. מרגישה דומה.

עינת אורבך
    08/09/2009

עד"כ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אשמח להתייחסות לשאלתי לגבי HCG

ע.
    08/09/2009

ד"ר שלום רב,

אשמח לקבל חוו"ד לשאלתי מאתמול לגבי העלייה בערכי HCG-B...

צורפו הערכים משלוש בדיקות שונות 31/08 בדיקה ראשונה 77

3/9 395

ו- 7/9 2904

האם העלייה היא תקינה?

הערכים תואמים את השבוע עפ"י טבלאות ערכי ה- HCG-B שמופיעות באתרים השונים אולם אשמח לקבל את חוות דעתך לגבי העלייה עצמה. לפי חישובנו כפי הנראה שבוע שישי.

מתוכננת בדיקה נוספת ביום חמישי הקרוב ואולטרא סאונד בשבוע הבא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק כדי שלא תשכח ההודעה

קרן
    08/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איש אינו יכול להעריך השפעת צירים

ד''ר דורון רוזן
    09/09/2009

בכתב וללא בדיקה. עליך להבדק
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו