מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צירים מוקדמיםקרן07/09/2009
שלום, אני בשבוע 32 ובשבוע שעבר אושפזתי ל-3 ימים עם צירים מוקדמים, מטופלת עדיין בפרסולט ולאחר זריקות להבשלת ריאות. שוחררתי מב"יח לאחר שלא היו יותר צירים סדירים ביום חמישי האחרון ועד עתה הרגשתי טוב ונראה כי הכדורים אכן עוזרים.
יש לציין כי בכל בוקר (גם בבי"ח) התעוררתי מצירים והנחתי שבבוקר יש צירים בגלל הפרשי השעות הארוכים יותר בין הכדורים.
בכל אופן- מ-10 בבוקר צירים לא סדירים, אני לא מצליחה לתזמן את הצירים ואת משכם באופן מדויק, להערכתי הם בין 10-12 דקות בין ציר לציר.
האם יש לי מה להגיע לבי"ח שוב? אני כבר מטופלת בכדורים, אין ספק שזה לא צירים לקראת לידה ממש לפי ההפרשים ונראה לי כי זאת תהיה סתם ריצה מיותרת לי ולצוות העסוק במיון- מצד שני אני כמובן לא רוצה להזיק לעובר.
נתונים נוספים- עפ"י הערכת משקל של ביה"ח העובר שוקל 2 קילו ואני חשה היטב תנועות גם היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב ממתין לחוו"ד
ע.07/09/2009שלום רב,
אשמח לקבל חוו"ד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע. מרגישה דומה.
עינת אורבך08/09/2009עד"כ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אשמח להתייחסות לשאלתי לגבי HCG
ע.08/09/2009ד"ר שלום רב,
אשמח לקבל חוו"ד לשאלתי מאתמול לגבי העלייה בערכי HCG-B...
צורפו הערכים משלוש בדיקות שונות 31/08 בדיקה ראשונה 77
3/9 395
ו- 7/9 2904
האם העלייה היא תקינה?
הערכים תואמים את השבוע עפ"י טבלאות ערכי ה- HCG-B שמופיעות באתרים השונים אולם אשמח לקבל את חוות דעתך לגבי העלייה עצמה. לפי חישובנו כפי הנראה שבוע שישי.
מתוכננת בדיקה נוספת ביום חמישי הקרוב ואולטרא סאונד בשבוע הבא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק כדי שלא תשכח ההודעה
קרן08/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיש אינו יכול להעריך השפעת צירים
ד''ר דורון רוזן09/09/2009בכתב וללא בדיקה. עליך להבדק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)