אינפרה אדומה-הסרת שיער לצמיתות בהרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפרה אדומה-הסרת שיער לצמיתות בהרי
    נופר
    08/09/2009

שלום
    אני בשבוע 8, יש לי מספר שאלות:
    1. האם מותר לעשות טיפולי הסרת שיער לצמיתות -באינפרה אדומה במהלך ההריון? יש לציין שהתחלתי את הטיפולים לפני כשנה וחצי, בחודשים האחרונים לא עשיתי שום טיפול, ונכון לעכשיו כשהשיער צמח האם מותר לי לעשות את הטיפולים? האם יש סיכון לעובר?
    במידה ואני עושה את הטיפולים רק בפנים, בית השחי וידיים האם מותר או שזה אותו סיכון?

2. יש לי חולשה ועייפות נוראה, אני בקושי מתפקדת בעבודה, אני עובדת בעבודה משרדית לא פיזית, כל היום מול המחשב כ- 8.5 שעות, ואני כל שניה מפהקת בקושי מצליחה לעבוד. האם אפשר לעשות משהו בנידון, אני מרגישה שזה ממש ממש משבש לי את כל היום. התחלתי לשתות (כשבוע)כדורים פרנטאל שזה ויטמינים לנשים בהריון ,אך אני לא מרגישה שזה מחזק אותי או שמעיר אותי.

אודה לכם על תשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים לי על השאלה?????

נופר
    09/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות

חוה
    09/09/2009

הי נופר,
    לגבי האינפרה אדום אני לא יודעת.
    אבל לגבי העייפות. כן, זה בהחלט טבעי, השבועות הראשונים מאופיינים אצל הרבה נשים עם עייפות אדירה ובלתי מוסברת.
    אין כ"כ מה לעשות עם זה חוץ מלקבל את זה. אם את עובדת מול מחשב, תדאגי לחלץ עצמות מידי פעם, להזיז רגליים ולעורר את הגוף. כמובן תדאגי לתת לגוף לנוח כמה שאת יכולה, אפילו תקצרי ימי עבודה אם את יכולה, העייפות תעבור במהלך השבועות הקרובים.
    אני ממליצה לך לקרוא את "המדריך הישראלי להריון ולידה" (או משהו כזה) הוא מסביר כל שלב ושלב בהריון.
    ד"א לפעמים מנהלי הפורום לא מגיבים, אל תיקחי אישית, פשוט תשאלי שוב
    חוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות היא חלק אינטגרלי בהריון

ד''ר דורון רוזן
    09/09/2009

לגבי השאלה השניה אינני יודע תנסי לברר במרכז הטרטולוגי בבילינסון או בהדסה ירושלים לגבי טיפוולים קוסמטיים אם יש להם מידע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו