תנועות עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות עובר
    נטלי שוורצר
    08/09/2009

שלום,

אני בשבוע 31 להריון ( הריון ראשון ) ובנוסף לתנועות ובעיטות של העובר אני מרגישה רעידות בבטן. התחושה היא כאילו העובר רועד לכמה שניות, אני מוטרדת מהעניין.
    האם זוהי תופעה נורמלית ומוכרת? האם עלי לפנות לרופא לבדיקה נוספת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות עובר

הוספת תגובה

• הי לא רופאה אבל...

אנונימית
    08/09/2009

אני בשבוע 32+6 ואני מרגישה גם רעידות כמו שאת מתארת רק שאצלי זה רק במקום אחד שזה מתחת לחזה ימיני ולכמה דק' זה קורה כול יום במיוחד עם אני בישיבה או לוחצת על העובר בשכיבה.. אז ניראה לי זה אותו דבר מה שאת מתארת..ולגביי בעיטות אין לי כבר בעיטות זה רק תזוזות באיזור הפופיק וזהו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה להרגיש עבור אחרים אבל נשמע נורמ

ד''ר דורון רוזן
    09/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותן תחושות

מיקי
    14/11/2009

היי, אני בשבוע 32 וגם לי יש אותן התחושות של מן רעידות כאלה מידי פעם (מעין רטט) מעבר לתנועות הרגילות...אני לא יודעת בדיוק מה זה, אבל חשבתי על אפשרות שהעובר מתמתח או מפהק...לא בטוחה...אבל לפי תגובת הרופא כאן הוא אמר שזה נורמלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו