דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה
    ספירוש
    08/09/2009

אני בת 18 נשואה ונמצאת בהריון בשבוע 37+1 היום ה7/9/09 עברתי u.s בפעם השניה בתוך שבוע היום זה היה רופא שביצע זאת מיכון שבבדיקה הראשונה שערכה טכנאית בשבוע שעבר התגלו ההמצאים הבאים : שדרך הגב התגלו גם
    כל הממצאים שאני לא כל כך מבינה בהם אבל כולם מראים שהעובר מתאים לשבוע 34
    +2 ולא לשבוע 37 הרופא אמר שיש הפרש של שלושה שבועות
    בבקשה עיזרו לי להין מה זה אומר
    הרופאה שהיתה לי בכל חודשי ההריון תמיד אמרה לי שהכל תקין וגם עברתי לפני חודש ניתוח להסרת קונדולמיה בהרדמה כללית האם יש לזה קשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• היי חמודה

אנונימית
    09/09/2009

בכייף הייתי עונה לך אבל אצלי הסיפור הפוך.. אני בשבוע 33 היום בול והעוברית מתאימה אצלי לשבוע 36-37 ושוקלת כימעט 3 קילו..שמתי לב שהרופאים נטשו פה את הפורום ולא עונים.. בואי ניקווה שאולי אחת הבנות כאן מבינה בזה ותענה...בהצלחה והעיקר העיקר לא להיות בלחץ הכול יהיה בסדר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• US

ד''ר דורון רוזן
    09/09/2009

גשי לרופא הנשים שלך עם כל הבדיקות להערכה. ייתכן שהעובר פשוט קטן מהממוצע ואין בכך בעיה אבל רק הוא יוכל לבצע הערכה אמיתית עם נתוני כל הבדיקות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו