מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שליה נמוכה שבוע 23מעיין09/09/2009
שלום,
חזרנו מסקירה מאוחרת מורחבת ונתבסרנו כי השליה טרם עלתה והיא מאוד נמוכה, גבולית לצוואר הרחם. ברוך השם, לפחות הכל בסדר עם הקטנטונת.
קיבלתי הוראות שאסור לי לבצע פעילות פיזית ולנסוע לחול. ברור שגם סקס צריך שיהיה עדין (בעלי החליט להפסיק לקיים יחסים בעקבות זאת), לא לנסוע ברכב למשך כמה שעות, לא לנסוע על במפים וכבישים רעועים יותר מידי וכו'.
שאלתי היא מהם הסיכויים להיפרדות שליה במקרה שכזה? האחות המלווה קצת הכניסה בי דאגות... האם במקרה של שליה נמוכה הסיכויים להיפרדות שליה עולה? האם אני אצטרך להיות בשמירת הריון לקראת הלידה גם אם השליה תשאר נמוכה (ולא שלית פתח)?
כמו כן איך אפשר למנוע התכווצויות של הרחם? נאמר לי שזה עוד יותר יכול הלשפיע על היפרדות השליה ו/או לירידתה לצוואר הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה הרופאים לא משיבים???
מעיין10/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)