דימום כארבעה ימים באיחור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום כארבעה ימים באיחור
    שולה
    09/09/2009

שלום רב,

כבר שלושה חודשים שאני ובעלי מנסים להיכנס להריון. אני בודקת ביוץ ע"פ מקלות ביוץ ובחודש הנוכחי בייצתי בתאריך 23/8/09
    בכל מקרה, קיימנו יחסים והייתי אמורה לקבל מחזור בחמישי או בשישי לספטמבר. התאריך הגיע ולא היה מחזור. שמחתי, אך משערכתי בדיקת הריון ביתית בשביעי לספטמבר, גיליתי לאכזבתי שהתשובה שלילית. לחוצה וטרודה לא ויתרתי ועשיתי בדיקת הריון ביתית נוספת כיום (התשיעי לספטמבר) ויצא שוב שלילי. (כארבעה ימים לאחר שהמחזור היה אמור להופיע) עשיתי היום בדיקת דם ואני מחכה לתשובה. בינתיים הפלא ופלא, קיבלתי מחזור/דימום. זה נראה מחזור ולא הדימום השחום שעשוי להיות בתחילת הריון.
    יש לציין שאני מאד עייפה בימים האחרונים, היו לי כאבים בפטמות שכבר עברו וכאבי מחזור קלים.
    בקיצור, עכשיו אחרי המחזור וללא תשובת בדיקת הדם אני ממש מבולבלת (אם כי נראה לי שאני לא בהריון) ולא ברור לי איך לא קיבלתי מחזור אחרי שבודאות היה לי ביוץ.
    אשמח לעזרה ולקבלת מידע. בכל מקרה, קבעתי תור לרופא נשים.

שנה טובה,

שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום כארבעה ימים באיחור

הוספת תגובה

• דימום.

ד``ר איילון לחמן
    10/09/2009

לשולה שלום.
    אני בטוח שבפגישתך עם רופאך תקבלי כל התשובות. רק לדעת שמשך הזמן הממוצע לכניסה להריון בארץ הינו שנה.כדאי לכן לצאת מהלחץ של הבדיקות והדאגות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו