GBS- שאלה לרופאים (מקווה שתענו)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• GBS- שאלה לרופאים (מקווה שתענו)
    סיון
    10/09/2009

אני בשבוע 29+1. ביצעתי משטח ואגינאלי, ונמצא כי בדיקת ה- GBS חיובית.
    אתמול הייתי אצל הרופא, אבל לא ממש הצלחתי להבין ממנו... הוא לא נשמע מודאג. רק הסביר לי שאצטרך לקבל אנטיביוטיקה לוריד במהלך הלידה וליידע את הצוות בחדר הלידה על כך. הוא גם נתן לי אנטיביוטיקה בכדורים להתחיל מיד. קראתי קצת באינטרנט, ועוד יותר נלחצתי. רק הבנתי שבמידה והעוברית שלי תידבק, המצב יהיה איום ונורא. שכחתי לשאול את הרופא שלי שאלות חשובות:
    1. האם יש סיכון לעוברית במהלך ההיריון (עד הלידה)?
    2. הבנתי שהחיידק עלול לעבור לעוברית בלידה רגילה, האם עדיף לקבוע ניתוח קיסרי מראש? אציין כי מדובר בהריון ראשון שלי.
    3. האם כדאי לחזור על המשטח? אולי יעלו תוצאות אחרות?
    4. מה דעתכם על רופא פרטי ללידה, האם זה יכול להוריד את הסיכון להדבקת העוברית?
    5. האם אנטיביוטיקה לא יותר מסוכנת לעוברית?
    ממש אודה לכם אם תחוו דעתכם בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וכרגיל, הרופאים לא טורחים לענות

סיון
    10/09/2009

זה ממש לא הוגן שמדלגים על שאלות מסוימות.
    או שמא צריך לשאול אתכם רק שאלות שהתשובה עליהן היא כן או לא?
    העליתי שאלות לפורום הזה רק פעמיים או שלוש, אך באף אחת מן הפעמים לא זכיתי לתשובה ואני רואה שהרבה אחרות גם לא נענות. אתם לא חייבים לעשות את זה, ואם אתם אנשים עסוקים אז אולי עדיף שתפנו את המקום בפורום הזה לרופאים שנותנים שירות. אחרי הכול הפורום משרת גם אתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו