צריכה עזרה :[

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה :[
    מישהי~~~
    14/09/2009

שלום. אני בת 15. יש לי חבר ואנחנו.... אני לא יודעת אם ליקרוא לזה יחסי מין.... הוא גומר לי על הבטן שלי בזמן שאני עם מיכנס... ואז אני מנקה את זה עם נייר... אבל זה עדיין נישאר דביק עד שזה מיתייבש לגמרי.
    מאחר לי המחזור ויש לי בחילות וסחרחורות יכול להיות שזה סתם ווירוס ואני יודעת שאין סוכוי להריון אבל אני לחוצה בכל זאת. אז יש לי שאלה בקשר לזרע: אחרי כמה זמן הזרע מת? כלומר מאבד את האפקט שלו?

אני רוצה ליקנות בדיקת הריון סתם בישביל להיות רגוע ובישביל השקט הנפשי שלי . כי אני יודעת שאני לא בהריון אבל זה מפריע לי להיתרכז בלימודים שאולי כן.
    אני רוצה ליקנות בדיקת הריון מסוג- סטריפ. ויש לי עוד שאלה....
    לאחר כמה זמן לאחר היחסים, צריך ליבדוק עם הבדיקה הזאת? (אם אני יבדוק יממה אחרי יהיו תוצאות?)
    תעזרו לי בבקשה זה ממש מפריע לי להיתרכז ואנחנו לומדים לבגרויות :'(

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה :[

הוספת תגובה

• עזרה

ד``ר איילון לחמן
    14/09/2009

שלום.
    אז ככה. הזרע חי בין 72 שעות לשבוע.בדיקת ההריון נעשית חיובית רק לאחר חלוף לפחות שבועיים מהכניסה להריון.אגב במסגרת הלימודים -לא למדת על גלולות למניעת הריון??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו