מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום הריון ולידה - התפתחות עוברית >למה לא עונים??? שאלה לגבי כניסה להר
- למה לא עונים??? שאלה לגבי כניסה להרנטע15/09/2009
שלום,
אני ובעלי רוצים להיכנס להריון והתחלנו לנסות, אני הפסקתי לפני שבועיים גלולות לאחר 3 שנים, ולהפתעתי עכשיו, אחרי שבוע וקצת שנפסק המחזור- שוב יש סימני מחזור! מעולם לא הקדים לי המחזור, גם כשהייתי ללא גלולות, ממה יכול להיגרם מצב כזה?
בנוסף, במידה ויש לי תת פעילות קלה בבלוטת התריס- האם זה יכול להשפיע על כניסה להריון/ או על ההריון עצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה טבעית
מעיין17/09/2009אחרי הפסקת גלולות ישנו שינוי הורמונלי בגוף שמתבטא בדימום.
הדימום הזה מצוין שכן הוא משדר שהגוף "מנקה" עצמו מהגלולות ולאחריו תוכלי להתחיל בתהליך הכניסה להריון.
שיהיה בשעה טובה!
בלוטת התריס אינה מהווה בעיה בכניסה להריון, רק לאחר שתכנסי להריון תבקשי הנחיות מהרופא לצורך האיזון שלה - אם יש צורך בכך.
בהצלחה- תעדכני אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! אמן שצליח..
נטע19/09/2009אני כבר ממש רוצה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)