מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתאלה16/09/2009
שלום רב! כשגילית שאני בהריון בשבוע 5 נבדקתי על ידי רופא שגילה שק הריון אחד, לאחר 3 שבועות נבדקתי שוב על ידי אותו רופא נמצא עובר פלוס דופק. בשבוע 12 עשיתי שקיפות עורפית והתבשרתי שיש לי תאומים בשתי שיליות. לפני יומיים עשיתי סקירת מערכות ראשונה ורופא אמר לי שיש לי שיליה אחת זאת אומרת מחיצה בין תינוקות ותאומות זהות.
השאלה שלי היא האם כדי להתייעץ עם עוד רופא? אני מבולבלת, מה ההבדל? מה הסיכונים?חשוב לציין שנבדקתי על ידי רופא אחד. אני לא שקטה.
בבקשה תעזרו לי להחליט
תודה מראש
זה הריון 4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אלה16/09/2009אני בשבוע 16 אני בת 34
הרופא גם אמר לי שלא כדי לעשות בדיקה משולשת וגם לא חלבון עוברי בגלל שזה הריון תאומים שקיפות עורפית התוצאות היו 1:415 לפי הגיל ו1:3006 לפי הבדיקה
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך תאומים ! זה ברור
ד''ר יואב פלד17/09/2009שיעור הסיבוכים תלוי בסוג התאומים
יתכן שלא יהיו סיבוכים כלל
יותר מזה לא ניתן ליעץ ללא בדיקתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)