הריון לאחר IVF

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לאחר IVF
    ס.
    17/09/2009

שלום,
    אני בת 24 הריון ראשון לאחר IVF (החזרת 4 עוברים ב- 20.8) , לפני כשבוע היה לי דמם-הפרשות חומות עם מעט דם למשך יומיים וזה הפסיק, גם בשבוע שלפניו היה דמם ליומיים והפסיק תמיד הייתי קופצת ועושה בדיקות והרופאים אומרים שהכל נראה תקין . אתמול ביצעתי בדיקת בטא שיצאה 24900 לפני 5 ימים גם ביצעתי בדיקת בטא שיצאה 15600 האם זה תקין?האם בטא מכפילה טוב?
    בנוסף בבדיקת א.ס לפני שבוע הרופא אמר שיש שק הריון קטן ? האם זה תואם את שבוע ההריון? באיזה שבוע אמור לראות שק חלמון או דופק?
    בבקשה תענו לי אף פעם לא קיבלתי תשובה צמיד מפספסים את שאלותיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לאחר IVF

הוספת תגובה

• למה תמיד מפספסים את שאלתי??????????

ס.
    17/09/2009

כבר שאלתי מליון שאלות ואף פעם לא עניתים לי , תמיד מפספסים אותי? רציתי לדעת למה? אני כבר מרגישה שיש לכם משהו נגדי :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

ד``ר איילון לחמן
    17/09/2009

שלום.
    המלצתנו היא שצחזרי על בדיקת העלקול.אפשר כעת או אחרי החג. הבדיקה תתן מענה לשאלותיך..בברכת שנה פוריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו