מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון לאחר IVFס.17/09/2009
שלום,
אני בת 24 הריון ראשון לאחר IVF (החזרת 4 עוברים ב- 20.8) , לפני כשבוע היה לי דמם-הפרשות חומות עם מעט דם למשך יומיים וזה הפסיק, גם בשבוע שלפניו היה דמם ליומיים והפסיק תמיד הייתי קופצת ועושה בדיקות והרופאים אומרים שהכל נראה תקין . אתמול ביצעתי בדיקת בטא שיצאה 24900 לפני 5 ימים גם ביצעתי בדיקת בטא שיצאה 15600 האם זה תקין?האם בטא מכפילה טוב?
בנוסף בבדיקת א.ס לפני שבוע הרופא אמר שיש שק הריון קטן ? האם זה תואם את שבוע ההריון? באיזה שבוע אמור לראות שק חלמון או דופק?
בבקשה תענו לי אף פעם לא קיבלתי תשובה צמיד מפספסים את שאלותיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה תמיד מפספסים את שאלתי??????????
ס.17/09/2009כבר שאלתי מליון שאלות ואף פעם לא עניתים לי , תמיד מפספסים אותי? רציתי לדעת למה? אני כבר מרגישה שיש לכם משהו נגדי :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
ד``ר איילון לחמן17/09/2009שלום.
המלצתנו היא שצחזרי על בדיקת העלקול.אפשר כעת או אחרי החג. הבדיקה תתן מענה לשאלותיך..בברכת שנה פוריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)