מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כל מיני תופעות בהריון...יהודית03/10/2009
אני בשבוע ה-38 להריון, וכבר לפני שבוע וקצת התחילו לי כאבי גב מטורפים בצד ימין. מעין לחץ על העצב בגב בצד ימין, ברמה שאני ממש לא יכולה ללכת ולדרוך על הרגל. בלילה זה הכי קשה לקום מהמיטה. ממש מרגישה כמו נכה.
שוחחתי עם הרופאת נשים שלי שאמרה שזה מההריון ושזה טבעי. אך השאלה שלי היא האם זה עובר אחרי הלידה?
בעיה נוספת שפוקדת אותי ונראית לי מוזרה - לפני כיומיים שלושה שמתי לב שהאיבר מין שלי נפוח מאוד ואיזור השפתיים נפוח ויש בו כמו ג'ולות כאלו. כמו כן זה גם מאוד מגרד-יש לי פטריה בוגינה בערך מאז הלידה האחרונה כשנתיים וארבעה חודשים שהולכת ומחמירה עם ההריון שבה אני מנסה לטפל אך ללא הועיל . האם יש קשר לפטריה ולכן זה נפוח כל כך?
אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1 הכל בגדר הטבעי
ד''ר יואב פלד03/10/20092 הכאבים חולפים לאחר הלידה
3 הנפיחות מהבצקת שהרחם הגדול גורם
4 אם הסבל ניכר ויש תנאים טובים לזרוז הרי הייתי משרה לך לידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כאב הגב ישפיע על לידה רגילה?
יהודית04/10/2009פעם שעברה ילדתי בניתוח קיסרי....
הפעם נורא רציתי ללדת רגיל
האם הכאב גב והחולשה הזו תשפיע על לידה רגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)